Denizli Ticaret Odası, Denizli Nakliyeciler Dayanışma Derneği’nin işletmeciliğini üstlendiği Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Kamyon ve Tır Garajındaki dernek üyeleri ile şoför esnafı ve ulaşım sektörü çalışanlarını iftar yemeğinde buluşturdu. Dernek Başkanı Feridun Fikri Akyol ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Erdoğan, sektörün sorunları ile garaj ve bölgesinin ihtiyaçlarını istişare etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “BU BİRLİKTELİK BİZE GÜÇ VERİYOR”

Denizli Nakliyeciler Dayanışma Derneği ile güzel bir iftar yemeği organize ettiklerini söyleyen Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan ayının bereketini paylaştıklarını ifade etti. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odamızın 30 meslek komitesi var. Bunlardan biri de yük taşımacılığı faaliyetlerinin olduğu 4’üncü meslek komitemiz. Bu türde etkinliklerde kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla bir arada olmak bizlere güç veriyor. Biz, sürekli ekibimizle sahadayız; üyelerimizle ve meslektaşlarımızla her zaman her yerde beraberiz. Bugün de iftar sofrasında Denizli Nakliyeciler Dayanışma Derneği mensuplarımızla buluştuk. Yaptığımız istişarelerle üyelerimizin dertlerine ortak olup öneri, fikir ve eleştirilerini dikkate alarak yol haritamızı belirlemeye devam ediyoruz. Faaliyetlerimizle ilgili de 1000’in üzerinde üyemizle bir anket çalışması yaptırdık. Amacımız, görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vermek, sektörlerimizin daha güçlü, daha aktif olması ve Denizli'mizin yarınlarda daha etkin kılınmasıdır” dedi. Başkan Erdoğan bu arada dernek üyelerine “Gelecek yıl ki ramazan ayında derneğimizle birlikte hayırseverlerimizle de katkı sağlayıp burada 30 gün boyunca iftar vereceğiz” diyerek, dernek yönetimiyle aldıkları kararı müjdeledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “TÜRKYE’NİN EN İYİLERİNDEN BİR DENİZLİ’MİZDE”

Konuşmasında Denizli’nin sanayisi ile turizminin yanı sıra lojistik sektörüyle de ön sıralarda yer aldığını belirten Başkan Erdoğan, “Böyle bir garaj, Türkiye'de sadece iki şehirde var. Ülkemize de örnek olan bu lojistik üssümüzde esnafımızın tüm ihtiyaçları karşılanabiliyor. Bu güzel hizmetlerin sağlanması için kamyon ve tır garajımızın işletmesini Denizli Nakliyeciler Dayanışma Derneği’ne vermesi dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DERNEK BAŞKANI AKYOL: “ESNAFIMIZIN 24 SAAT HİZMETİNDEYİZ”

Denizli Nakliyeciler Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Fikri Akyol ise, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın garajın dernek bünyesine geçmesinde büyük emeği olduğunun altını çizerek hem Başkan Erdoğan’a hem de alanı tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Dernek Başkanı Akyol, “Burası, esnaf arkadaşlarımıza 24 saat hizmet veriyor. Duş alma yerinden mescidine kadar tertemiz olan garajımız, Türkiye'de ilk sıralarda yer alıyor” diye konuştu.

CENGİZ: “KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Tır garajından dernek olarak gelir beklemediklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Veli Cengiz ise “Garajımıza, 400 tır giriş çıkış yapabiliyor. Otopark ücreti olarak en ucuz yer burası. Gelirimiz yok denecek kadar az ancak dernek olarak, arkadaşlarımızın da katkılarıyla yaklaşık 50 öğrencimize de burs veriyoruz. Burada kaliteli hizmet verilebilmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Dışarıdan gelen meslektaşlarımızın mağdur olmaması adına da birtakım kurallarımız, imkânımız var. Çekici hizmeti vermek için de çalışmalar yürütüyoruz. Buranın bugünlere gelmesinde ön ayak olan, desteğini en başından bu yana bizden esirgemeyen Denizli Ticaret Odası Başkanımız sayın Uğur Erdoğan ile dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı

İftarını Kamyon ve Tır Garajı'ndaki Şoför Esnafıyla Yaptı