Ziyaretlerde, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Özkan Haybat, Ali Önal, Ali İrimağzı, Bilal Gören, Hüseyin Moralıoğlu, M.Fatih Koçer ve Ramazan Çelikkol hazır bulundu.   
Tuğgeneral Özbakır’a Denizli’deki görevinde başarılar dileyen Başkan Necdet Özer, Denizli ve Denizli Ticaret Odası hakkında kısa bilgiler aktardı. Denizli’nin birlik ve beraberliğine vurgu yapan Başkan Özer, girişimci ve üretken bir ruha sahip olan Denizli insanının, ekonomik ve sosyal hayata katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.  
Tuğgeneral Özbakır ise ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür ederek, Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  
Heyet, daha sonra Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.