Shanghai’da gerçekleştirilen fuara, Denizli Ticaret Odası; Meclis Üyesi Veli Aytuğ, 30. Meslek Komitesi Başkanı Ali Dağdaş, 3. Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Efe, 14. Meslek Komitesi Üyesi Vehbi Demir’in de aralarında olduğu 44 kişilik bir heyetle gitti. Heyet, fuar dışında, Pekin Büyükelçiliği Ticaret Müşavirleri M. Halil Madazlı ile Mustafa İlker Özdem ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Pekin Temsilcisi Can Zıplar ile görüşme yaparak, Çin ekonomisi hakkında detaylı bilgiler aldı. 
Fuar organizasyonuyla ilgili değerlendirmeler yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, üyelerini yurtdışı fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, “İnşaat sektörüne mensup üyelerimizi, Shanghai’ya gönderdik. 44 üyemiz, bu fuarda araştırma ve sektörel inceleme yaptı.” dedi. 
Özer, fuarda, dünyanın birçok ülkesinden mimar, mühendis, müteahhit, ihracatçı, üretici ve tüketicilerin biraraya geldiğini belirterek, “Üyelerimizden gelen talep doğrultusunda 44 kişilik bir Denizli Ticaret Odası heyeti oluşturduk. Denizli'de bulunan ve çeşitli alanlardan gelerek inşaat sektörüne katkı sağlayan değerli firma mensuplarının, vizyonlarının genişleyeceğine ve sektördeki teknik bilgilerinin artacağına inanıyoruz.”  şeklinde konuştu.   
Organizasyondan memnun kaldıklarını ifade eden heyet ise şunları söyledi: “Kapılar, ışıklıklar ve Perde Duvar Teknolojisi, Bileşenleri ve Prefabrik Birimleri Uluslararası Fuarı’nda yeni ürün ve teknolojileri yakında görme fırsatı elde ettik. Pencereler (çelik, alüminyum, ahşap, PVC, diğerleri), kapılar (ticari, sınai, garajlar), perde duvarlar, çatı pencereleri ve sunproofs, ışık cepheler (perde duvarlar ve yapısal cam) ve makine (alüminyum, ahşap, PVC ve cam) ürünlerinin sergilendiği bu fuar, bizler için çok faydalıydı.”