Denizli Ticaret Odası ile Denizli’nin Karahayıt Mahallesi’nde faaliyet gösteren Nobel Tıp Merkezi arasında protokol imzalandı. Buna göre Denizli Ticaret Odası üyelerive üyelerin bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tedavileri kapsamında alacakları termal sağlık hizmetlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda termal tedavi hizmetleri için anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, Denizli Ticaret Odası olarak sundukları yeni hizmetin üyelerinehayırlı olmasını diledi.

Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı 15 bin üyeye ve onların ailelerine sunulacak termal sağlık hizmetleri konusunda işbirliği sağladıkları için mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Karahayıt’tahizmet veren Nobel Tıp Merkezi, üyelerimizin yanı sıra Ticaret Odası çalışanlarına yönelik anlaşma yaptık. Merkez, çağdaş teknolojik altyapısı ile modern bir kaplıcanın sunduğu doğal tedavi olanaklarını, suya dayalı tedavi yöntemlerini ve robotik rehabilitasyon sistemleri ile hizmet verecektir.” dedi.

Denizli Ticaret Odası’nın üyeleri için verdiği hizmete katkı sağlayarak, termal tedavi konusunda çözüm ortağı olması dolayısıyla Nobel Tıp Merkezi’ne teşekkür eden Özer, “Denizli Ticaret Odası'na kayıtlı üyelerimizve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden yakınlarının (Eş, çocuk, anne ve baba) SGK'ya fatura ederek gerçekleştirebildiği sağlık/tedavi hizmetleri talepleri, Özel Nobel Tıp Merkezi tarafındanSGK'lı hastalara uygulanan güncel muayene ve tedavi ücret fark bedeli üzerinden yüzde 25 indirimsağlanacak.

Ayrıca SGK ödeme listesinde yer almayan spinaldekompresyon (bel ve boyun fıtık cihazı) ve SGK ödeme listesinde bulunan ve felç hastalarında kullanılan robotik rehabilitasyon cihazları tedavi ücret farkları Özel Nobel Tıp Merkezi'nin güncel fiyat listesi üzerinden yüzde 25 indirim yapılacak. Termal tedavi hizmetimizin üyelerimiz ve personelimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”