HABERDENİZLİ.COM

Denizli Ticaret Odası(DTO) Çivril Temsilciliği açıldı. Açılışa DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın yanı sıra Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çobam, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İŞKUR Denizli Müdürü Fatih Işık, DTO ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: "TÜRKİYE’DEKİ EN ETKİN VE EN GÜÇLÜ STK’LARDAN"

Çivril, Baklan, Bekilli ve Çal bölgesinde hizmet verecek olan DTO Çivril Temsilciliği açılışında konuşan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ”DTO 18 bin üyesiyle Türkiye’nin en etkin ve güçkü STK’larından biri durumunda. Esnafımızın, ihracatçımızın ticaretle uğraşan üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bilgiye en kolay ve en hızlı ulaşmaları birinci önceliğimiz. Şimdi odamızın verdiği hizmeti burada da vermek için Temsilciliğimizi açtık” diyerek sözlerine başladı.

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: BU DAHA BAŞLANGIÇ HAYIRLI OLSUN

DTO Çivril temsilciliğinin vereceği hizmetlerden bahseden Başkan Erdoğan, "Temsilciliğimiz oda tescili, kayıt, K belgesi, takograf, dış ticaret, ihracat ve faaliyet anlamında çok sayıda hizmeti bölge halkımıza sunacak. Vatandaşlarımız yaklaşık 100 km yol gelmeden temsilciliğimizden hizmetlerimizden faydalanmış olacak. Hizmetlerimizden örnek vermek gerekirse, 2019 yılında 528 üyemizi yurt içi ve dışında fuarlara gönderdik. Odamız Türkiye’de bu anlamda ilk sırada yer alıyor. Sektör bazlı fuar faaliyetlerimiz 2020 yılında da devam edecek. Bu temsilcilikle ilçe üyelerimiz de bu imkandan yararlanacak. Biz üyelerimizde farkındalık yaratmak amacındayız. Onlara imkanlar sağlamak için 11 sektörde 144 firma ile anlaşma yaptık. Sağlık, eğitim, akaryakıt ve bir çok alanda indirimlerden üyelerimizi faydalandırıyoruz. Örneğin sadece TSK ile anlaşması olan Pamukkale Turizm ile DTO ile kampanya anlaşması yaptık. 2019 yılında verdiğimiz 40 eğitimle kursiyerlerimizi KOSGEB desteği ile buluşturarak iş sahibi yaptık. Kursiyerlerimizi Denizli’de iş sahibi yaptık. Dış ticaret İngilizce eğitimi desteği sağladık. 2020 Denizli yılında da DTO olarak her ayın 20’sinde bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Bunlardan ilki yüzde yüz AB hibesi ile 5 milyon Euro kapasiteli teknik tekstil projesini hayata geçireceğiz. Facebook istasyonu ve yerli otomobil desteği ve yan sanayi parça üretimi ile diğer projeler olacak. Yok boyunca sürpriz girişimler devam edecek. Kısaca üretimde Denizli olacak. Bu daha başlangıç temsilciliğimiz hayırlı olsun." dedi.

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

BAŞKAN VURAL: BİR BÖLGE ŞEHRİYİZ

Açılışta söz alan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ise,"Yaşadığımız coğrafya kaderimizdir.M.Ö 3000 yılından itibaren bu bölgede kesintisiz yaşam devam ediyor. Bu anlamda bir bölge şehriniz. Beycesultan’da 40 medeniyet kurulmuş. Ama hiçbir zaman bu verimli toprakları ticaret merkezini terk etmemişler. Yüzyıllardır ticaret sürüyor. Uğur başkanımız ile görüşmelerimizde temsilcilik hep hayalimizde. Bugün açılışımızı yaptık. Artık DTO hizmetleri vatandaşlarımızı ulaşacak. Yeni üyeler kazandırılacak. Hayırlar getirsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın dualarıyla DTO Çivril Temsilciliği açıldı.

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı

Denizli Ticaret Odası Çivril Temsilciliği Açıldı