Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan düzenlediği toplantıyla Denizli Ticaret Odasının çalışmalarını paylaştı. Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenen değerlendirme toplantısına Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda daha sonra 144 günlük görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak 144 gündür görevdeyiz ve Denizlili esnaflarımız ve ticareti için çalışıyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak esnafımızı temsil etmek için gece gündüz demeden çalışıyor ve esnaf ziyaretlerimiz ile üyelerimizin görüşlerini önemsiyoruz” dedi.

Denizli Ticaret Odası olarak başlattıkları esnaf ziyaretlerinin Türkiye genelinde Ticaret Odalarında da uygulamaya konulacağını ve örnek olduklarını ifade eden Erdoğan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu’da, bizlerin başlatmış olduğu esnaf ziyareti çalışmalarımıza dikkat çekti ve örnek gösterdi. Yakın zamanda Türkiye genelindeki odalarda da bu uygulama hayata geçecek ve ticaret odaları artık üyelerini ziyaret ederek onların talepleri doğrultusunda çalışmalarını yürütecek” dedi.

Denizli Ticaret Odası olarak en önemli projelerden birinin de girişimcilik kursları olduğunu belirten Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Girişimcilik kurslarıyla birçok gencimiz ve girişimcimiz belgelerini alarak işyeri sahibi oldular. Bu konuda devletimizde önemli destekler sağlayarak gençlerimizin ve girişimcilerimizin yanında oldu. Bu desteklerimiz ve projelerimizde bu yılda tüm hızıyla devam edecek” dedi.