Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, bu kez Ankara’daki masum vatandaşları hedef seçen terör olayı sonrasında hainlerin emellerine ulaşamayacaklarını belirterek, “Dün vatanını düşmana bırakmayan bu millet, terör belasına da boyun eğmeyecektir.” dedi.

Terörün çirkin yüzünü Ankara’nın merkezindeki Kızılay’da gösterdiğini ifade eden Başkan Özer, “Bu olaylar, Türkiye’nin huzur ve güvenliğini hedef almaktadır. Masum insanların öldürülmesinin hiçbir haklı sebebi olamaz. İnsanları korkutarak, göz dağı verdiğini düşünenler yanılmaktadır. Çünkü bu millet, Kafkas Cephesi’nde de Çanakkale Cephesi’nde de omuz omuza mücadele ederek, düşmanla savaşmış ve sonunda da kardeşçe elbirliğiyle ülkemizi selamete kavuşturmuştur. Dolayısıyla da dün vatanını düşmana bırakmayan bu millet, terör belasına da boyun eğmeyecektir.” dedi.   

İş dünyası olarak birlik, beraberlik ve huzuru bozan her türlü terör olayını ve terörü destekleyenleri lanetlediklerini ifade eden Özer, “Hain saldırılar milletimizin arasına nifak sokamayacaktır. Aziz milletimiz, birlik ve beraberliğini muhafaza etmesini çok iyi bilir. Biz; tek yüreğiz, tek vücuduz. Karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler, dün olduğu gibi bugün de asla kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah, tüm ailelere ve milletimize sabırlar versin.” diye konuştu.