Başkan Erdoğan “Doğru haberlerle, farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde ortaya koymada, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde, toplumsal barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde basının önemli payı bulunmaktadır. Bizlerde diğer Denizli Ticaret Odası olarak diğer kuruluşlar gibi yaptığımız yenilikleri, çalışmaları ve çeşitli etkinliklerimizi değerli basınımız sayesinde üyelerimize ve toplumumuza objektif bir şekilde yansıtmaktayız.

Basın çalışanı arkadaşlarımız, kamuoyunun bilgilendirilmesi adına, görevlerini fedakârca yerine getirmektedirler. Çalışmaları esnasında kaza veya başka nedenlerle bazı basın mensubu arkadaşımız görevleri başında hayatlarını kaybetmektedirler. Bu uğurda hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.
Dolayısıyla zor şartlar altında büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren basın çalışanlarımızın 2017 yılında daha güzel şartlarda çalışmasını umut ediyor, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum” diye konuştu.