HABERDENİZLİ.COM

Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı DEYEF 2019, 4 gün açık kaldı. 5.000’nin üzerinde ziyaretçi, Denizli Ticaret odası, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi’nin de yer aldığı 33 stanttaki birbirinden farklı ürünler ile fuara özel avantajları hakkında 30 farklı firmanın temsilcilerinden bilgi aldı.

STANTLARI TEK TEK GEZEREK TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞAREDE BULUNDU
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, açılışını yaptığı fuarın son gününde de firmaların temsilcileriyle istişarelerini sürdürdü. Tek tek tüm stantları ziyaret ederek, fuarın nasıl geçtiği ile sektörün beklentilerine dair fikir alışverişinde bulundu.

Fuardaki firmalar, Başkan Erdoğan’a, kendilerini yalnız bırakmayıp desteklediği için birer plaketle teşekkür ettiler.

DEYEF 2019 SONA ERDİ

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, FUARLAR KENTİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”
DTO Başkanı Erdoğan, bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı DEYEF’in, Denizli’nin fuarlar kenti olarak anılması ve bölgesinde bu anlamda da bir cazibe merkezi haline gelmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “O nedenle, bu sene bu fuarda yer alan firmalarımıza, Denizli’mizin ticari hayatına sağladıkları hareketlilik ve motivasyondan dolayı teşekkür ediyorum. DEYEF, konut kredisi faizlerinin de düştüğü bir dönemde, hem üreticiye hem de son tüketiciye farklı bir imkan sağladı. Sektörümüzdeki üyelerimizin yenilikleri yakından takip edip kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri açısından bu tür organizasyonları son derece faydalı buluyor ve önemsiyoruz. Önümüzdeki yıl yürütülecek özel bir çabayla da çok daha fazla katılım ve ziyaretin sağlanacağına olan inancımın da tam olduğunu ayrıca ifade etmek isterim. Başta İzgi Fuarcılık ve çalışanları ile DTO personelimiz olmak üzere, emek veren her kim varsa, başarılı organizasyonlarından dolayı kutluyorum.” dedi.

DEYEF 2019 SONA ERDİ

BAŞKANLAR İLE FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ
İzgi Fuarcılık Bölge Sorumlusu Mustafa Kemal Hızarcıoğlu da, katkı ve desteklerinden dolayı DTO Başkanı Uğur Erdoğan’a teşekkür etti. Hızarcıoğlu, “DEYEF’in yeri, şirket olarak bizde çok farklı ve önemli. Denizli’nin adını bu tür organizasyonlarla fuarcılıkta akıllara kazımaya çalışıyoruz. Bu çabamızda bizi yalnız bırakmayan, katkı sağlayan başta Sayın Erdoğan olmak üzere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz Doğan ile DİMSİAD Başkanı Sayın Murat Tuncer ile birbirinden değerli 30 firmamıza tek tek teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DEYEF 2019 SONA ERDİ

ONLARCA ÇEŞİT ÜRÜN SERGİLENDİ
Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nin Denizlili Mimarlar Sergisi’nin de yer aldığı Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı DEYEF 2019’da yazlık ve kışlık konut projeleri, prefabrik yapılar, branda, banyo ve mutfak ürünleri iç ve dış dekor ürünleri, zemin ve tavan kaplamaları, bina otomasyonu ve aydınlatma ürünleri, asansörler, taşıma araçları ve ürünleri, kapı ve pencere ile ürünleri, çatı kaplamaları, yalıtım ürünleri, bahçe ve peyzaj ürünleri, akıllı ev teknolojileri, güvenlik ve yangın söndürme sistemleri, armatürler ve vanalar, yapı ve inşaat malzemeleri, mimari hizmetler ile iskele ve kalıp sistemleri sergilendi.