“OKULA BAŞLADIĞIMIZ İLK GÜNKÜ HEYECANLA, SEVİNCİNİZİ PAYLAŞIYORUZ”

Eğitimin güçlü Türkiye’ye giden yoldaki en önemli basamak olduğunu dile getiren Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “İlk ders zilinin çaldığı bugünde, yeni eğitim öğretim yılına başlayan başta öğrenci kardeşlerimiz ile çok değerli aileleri olmak üzere, öğretmen ve idarecilerimizin sevincini, okula başladığımız ilk günkü heyecanla paylaşıyorum. Yeni dönem, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, yazılı mesajında Türkiye’nin yarınlarının aydınlık olmasının, eğitimde sağlayacağı başarıya bağlı olduğunu vurguladı.

Başkan Erdoğan,

BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİM, GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE GİDEN YOLDAKİ EN ÖNEMLİ BASAMAKTIR!”

Güçlü, verimli ve başarılı bir toplum inşa etmenin yolunun eğitimden geçtiğini belirten DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Daha güçlü bir Türkiye, daha büyük bir ekonomi ve sözü dinlenen daha etkili bir toplum için, daha çok çalışıp, daha fazla üretmek ve daha büyük ticari değerler sağlamak zorundayız! Onun için de işinde ehil, meslek sahibi, iyi eğitim almış, iyi yetişmiş bireylere ihtiyacımız var! Ülkemizi kalkındıracak atılımların mimarı olacak genç beyinlerin, yeni fikirlerle buluşması ve onları milletinin yararına katma değeri yüksek ürünler haline getirmesi, alacağı kaliteli eğitimle başlayacaktır. O nedenle, DTO olarak, eğitim bizim açımızdan da çok önemli. İmkanlarımız dahilinde, toplumumuzun eğitilmesine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİM FAALİYETLERİNİ, SOSYAL BİR SORUMLULUK OLARAK GÖRÜYORUZ!”
Başkan Erdoğan ayrıca, DTO’nun, eğitim faaliyetlerini sosyal bir sorumluluk olarak gördüğünü ve var gücüyle bunun gereğini yerine getirmeye çalıştığına dikkat çekti. Erdoğan, açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: “Odamızda, son olarak Denizli Valiliği ile iş birliğinde Kodlama Eğitimi Projesi’ni başlattık. Her hafta DTO’da 60 kişiye ücretsiz kurs veriyoruz. 30-31 Temmuz tarihlerinde de, yine odamızda “E-Ticaret Eğitimi” imkanı sağladık. Bugüne kadar başta binlerce mezun verdiğimiz girişimcilik eğitimi olmak üzere, büyük ilgi gören Moda Tasarım Eğitimi ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Kız Kardeşim Projesi’nin yanında ısı, su ve ses yalıtımı ile kaynakçılık kursları da düzenledik. Özellikle çocuklar ile gençlerimizi öncelikli hedef kitle olarak belirlediğimiz Robotik Kodlama Eğitimi’nin yanı sıra hemen akabinde gerçekleştirdiğimiz E-Ticaret Eğitimi ile de, bu zincire yeni halkalar ekledik. Göreve geldiğimiz günden bu yana, önceliklerimizden biri olan eğitim faaliyetlerimiz, bunlarla da sınırlı kalmayacak!”

BAŞKAN ERDOĞAN: “OKULA BAŞLADIĞIMIZ İLK GÜNKÜ HEYECANI TAŞIYORUZ”
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, her eğitim öğretim yılının başında, ilk okula başladığı günün heyecanını anımsadığını ve aynı sevinci yaşadığını da kaydetti. Eğitim camiası, öğrenciler ile velilere seslenerek açıklamasını sonlandıran Başkan Erdoğan, “Örgün eğitimde, bugün ders başı yapıldı. Okula başladığımız ilk günkü heyecanla karşıladığımız yeni eğitim öğretim yılı, başta yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve velileri olmak üzere, öğretmenler ile idarecilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün kalem tutan minik eller, dilerim bir gün insanlığa yön veren kararları alan, toplumunu muasır medeniyetler seviyesi ile refaha taşıyan, lider ruhlu büyük insanlar olsun!” dedi.