Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırının Ulu Cami yanındaki alanda hizmet vereceğini hatırlatarak, “27 Mayıs Cumartesi günü mübarek Ramazan ayı başlıyor. Denizli Ticaret Odası olarak 11 yıldır ilk iftar yemeğini Denizli Ticaret Odası olarak biz veriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz yemeğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluşmak, bereketi paylaşmak istiyoruz” diye konuştu. 

ERDOĞAN: RAMAZAN AYINA KAVUŞMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını da dileyen Başkan Erdoğan “Rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayına ulaşmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Birlik, beraberliğin ve kardeşliğin pekişmesine vesile olan Ramazan ayı aynı zamanda bir yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini de içerisinde barındıran bu mübarek Ramazan ayında manevi duygularımız doruk noktaya ulaşmaktadır.

Bu mübarek ayın coğrafyamıza ve tüm dünyaya barış getirmesini, zulüm, kan ve gözyaşının durmasına vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı gerek gıda gerekse de giyim sektörleri açısından hareketliliğin yaşandığı bir dönemdir. Bu bakımdan geçireceğimiz Ramazan-ı Şerif ayının esnafımız için ayrı bir bereket getireceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının rahmetiyle, bereketiyle üyelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.