Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)'nin yeni hastane binası inşaatı için başlatılan "Yaşa/ Yaşat" kampanyasına, Denizli Dokuma Sanayi AŞ (Doksan) 1 milyon lira bağışta bulundu. Bu amaçla PAÜ Rektörlüğü'nde protokol imzalandı. İmza törenine PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Doksan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan v hayırsever işadamı Atilla Özdemir'in oğlu Kemal Özdemir katıldı.
Rektör Ardıç, bağış kampanyasına hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi. İşadamı Özdemir'in yaptığı 1 milyon liralık bağışla PAÜ Sağlık Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü poliklinik girişleri bağlantı bloğunun yapılacağını ifade eden Ardıç, buraya Atilla Özdemir'in, radyoloji merkezine ise eşi Server Özdemir'in isminin verileceğini belirtti.

Özdemir ise yaptığı bağışın herkese nasip olmasını Allah'tan dilediğini belirterek, "Bizim gayemiz, ülkemize hizmettir. Bundan sonra da Allah bol kazanç verdiği müddetçe Denizlimiz'e bu ve bunun gibi yatırımlarla faydalı olmayı istiyoruz." dedi.

Başhekim Demirkan da Doksan AŞ'nin bağlantı bloğunun geçiş olarak kullanılacağını, ayrıca içinde radyoloji merkezi de olacağını dile getirdi. Konuşmaların ardından Rektör Ardıç ve işadamı Özdemir, protokolü imzaladı.