Denizlili Diş Hekimi Sümeyye Toklu’nun Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesinde hizmete sunduğu muayenehanesi, yoğun katılımla gerçekleştirilen törenle açıldı. Ağız ve diş sağlığı noktasında muayenehane Pazar günleri hariç her gün 23.00’a kadar hizmet verecek.

Denizli’de ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Diş Hekimi Sümeyye Toklu, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi 491 sokakta hizmete sunduğu muayenehanesi, protokol üyeleri başta olmak üzere yoğun katılımla törenle açıldı.

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Gerçekleştirilen açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti eski Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Toklu ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Muayenehane, yapılan duaların ardından kurdelenin kesilmesiyle açıldı. Ağız ve diş sağlığı noktasında Denizli’ye hizmet verecek muayenehane, protokol üyeleri ve davetliler tarafından tam not aldı. 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Açılışta konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’mizde bir iş yerinin daha açılışında olmak bizleri mutlu ediyor. Ağız ve diş sağlığı alanında Denizli’mize hizmet verecek olan Sümeyye Toklu’ya başarılar diliyorum. Allah bol kazançlar versin. Denizli halkımıza da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

“PAZAR GÜNLERİ HARİÇ HER GÜN 23.00’E KADAR HİZMET VERECEK”

Muayenehanenin açılışına katılan herkese çok teşekkür eden Diş Hekimi Sümeyye Toklu ise; “Yeni muayenehanemde ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm değerli protokol üyelerine, yakınlarımıza, arkadaşlarımıza, davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Denizli halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Bir diş hekimi olarak, hayallerimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Yerimiz Pazar günleri hariç her gün 23.00’e kadar hizmet verecek. Her zaman Denizli halkımızın ağız ve diş sağlığını korumak için yanlarında olacağım” ifadelerini kullandı.

dis-hekimi-sumeyye-denizli-2dis-hekimi-sumeyye-denizli-3dis-hekimi-sumeyye-denizli-1