Denizlispor teknik direktörü Yusuf Şimşek, Eskişehirspor karşısında 1 puan aldıklarını ancak ileride daha iyisini yapabileceklerini söyledi. Basit ve erken gol yediklerini belirten Yusuf Şimşek, “2 defa mağlup duruma düşmesine rağmen 1 puanı kurtarmayı bildik. Belki son dakikada kaçırdığımız pozisyon gol olsaydı, 3 puanla da dönebilirdik” dedi. 

LİGE VERİLEN ARA İYİ GELECEK

Bu takımı kimsenin küçümsememesi gerektiğinin de altını çizen yeşil siyahlıların hocası, “Denizlispor kaliteli ayaklar ve karakterli insanlardan oluşan bir takım. Kimse bizi küçümsemesin. Taraftar sabırlı olsun” diye konuştu. Lige verilen 15 günlük aranın kendilerine iyi geleceğini ifade eden şimşek, “Bizde Veli iyileşti. Cenk ve Ziya da sıkıntı var. Cenk belki Elazığspor maçına yetişemeyebilir ama Ziya bu arada sakatlığı geçmiş olur. O zaman toparlanmış olacağız” dedi. Şimşek, takımın ara vermeden çalışmalara başladığını da söyledi. 

PERŞEMBE GÜNÜ İZNE ÇIKIYORLAR

Denizlispor, 2-2’lik Eskişehirspor maçı sonrası çalışmalara ara vermedi. Milli maç nedeniyle 15 gün verilen ara olmasına karşın yeşil siyahlı ekip, tesislerde 10 Eylül Pazar günü konuk edeceği Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Normalde maç sonu izin verilmeyen Denizlisporlu futbolculara Perşembe gününden itibaren 3 günlük izin verilecek. Horozlar, 3 Eylül’de tekrar Denizli’de toplanacak.