SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Yukatel Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, Galatasaray, Antalyaspor ve Göztepe maçlarına Adam Stachowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Cristian Sapunaru, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Madou Barrow ve Hugo Rodallega'dan oluşan 11'le sahaya çıktı

Süper Lig'in ilk 3 haftasında Yukatel Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, tüm müsabakalara aynı 11'le başladı. İldiz, Galatasaray, Antalyaspor ve Göztepe maçlarına Adam Stachowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Cristian Sapunaru, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Madou Barrow ve Hugo Rodallega'dan oluşan 11'le sahaya çıktı. İldiz, geçen sezon şampiyon olan kadrodan 4 ismi banko sahaya sürerken, yeni transferlerden 7'si 11'de oynadı.

YÜCEL İLDİZ'İN 6 BANKOSU

Denizlispor'u ilk 3 maçta 6 futbolcu sırtladı. Teknik patron İldiz'in, vazgeçmediği isimler kaleci Stachowiak, sol bek Zakarya Bergdich, stoperler Oğuz Yılmaz, Christian Sapunaru, orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski ve golcü Hugo Rodallega oldu. 268 dakika ile Ismail Aissati, 265 dakika ile Recep ve 253 dakikayla Göztepe maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan sağ bek Lopes takımın diğer bankoları arasında yer aldı.