HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

Takımın en önemli gol ayağı olan Mehmet Akyüz, 3 maç sonra gol sevinci yaşadı, 10. golünü attı. 26 maçın 24'ünde banko oynayan, 2069 dakika forma giyen 33 yaşındaki forvet, 18 Şubat'ta 1-1 biten Eskişehirspor maçında gol atmıştı. Afyon'da perdeyi açan Ziya Alkurt, 6 maç sonra gol attı, 8. golüne ulaştı. 22 maçın 21'inde banko oynayan, 1915 dakika süre alan 29 yaşındaki oyuncu, 26 Ocak'ta 5-1'lik Adana Demirspor maçında gol atmıştı. Recep Niyaz, 5 maç sonra gol attı, 8. golüne ulaştı. 25 maçın 25'inde banko oynayan, 2087 dakika forma şansı bulan 24 yaşındaki oyuncu, 26 Ocak'ta 5-1 biten Adana Demirspor maçında iki gol atmıştı.

RECEP NİYAZ ŞOKU

Afyonspor karşılaşmasının 72. dakikasında arka adalesindeki çekme nedeniyle kenara oyundan alınmasını işaret eden Recep Niyaz'ın, bu hafta MR'ı çekilecek ve kesin teşhis konulacak. Recep, Afyonspor maçının 24. dakikasında takımının 2. golünü atmıştı.

PRİM 25'ER BİN LİRA OLDU

Afyonspor'u yenerek liderliğini sürdüren Denizlispor'da, futbolculara bu galibiyet için 25'bin lira prim verilecek. Maç öncesi kurmaylarıyla soyunma odasına giden başkan Ali Çetin, futbolculara moral verici kısa bir konuşma yaptı. Maç sonu yine soyunma odasına giden başkan Çetin ve yönetim futbolcuları tebrik etti. Futbolcular uzun süre primin 30'ar bine çıkması için soyunma odasını inletti ama başkan Çetin, 25'er bin lira sözü verdi.

MİLLİ MAÇ ARASINA MORALLİ GİRDİK

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz maç sonrası yaptığı açıklamada, küçük de olsa bir avantaj yakaladıklarını belirterek, “Hepsi çok zor geçecek olan 8 final maçımız daha var. Afyon’da 3-0 öne geçtikten sonra, 2.yarı gollerimize devam etmeyince rakip de hırslandı. Neticede biraz sıkıntılı da geçse, maçı kazanmayı bildik. Milli maç arasına moralli girdik. Tatilde kafaların rahat olması açısından bu çok önemliydi. Lider geldik, lider ayrıldık. Ama bir şey bitmedi. Küçük avantaj yakaladık. Sezon sonuna kadar savaşacağız. Kaybetme lüksümüz yok. Yarış çok zorlu ve son haftaya kadar devam edecek. 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Taraftarlarımız muhteşemdi. Desteğe devam etsinler” dedi.