HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de Amigo Ali olarak bilinen Ali Demirkaya 1 yıllık cezası nedeniyle tribünde maç seyredemiyor. Geçtiğimiz hafta Denizlispor ile İstabulspor   arasında oynanan müsabakayı vinç kiralayarak stadyumdan izlemeye kalkan Amigo Ali güvenlik görevlilerini müdahalesiyle vinçten indirilmişti.

Denizlispor’un maçlarını stattan takip etme isteğini devam ettiren Amigo Ali yeni bir fikir geliştirdi. Denizlispor’un bir sonraki maçını stattan izlemek için çalışmalar yapan Amigo Ali, Pamukkale’de balon turları düzenleyen şirketle görüşmeler yaptı. Görüşmlerin olumlu geçtiğini sosyal medya hesabından duyuran Amigo Ali eğer valilik izin verirse bir sonraki Denizlispor maçında stadyum üzerinde balon uçurarak maçı oradan izleyecek.

Amigo Ali sosyal medya hevbından yaptığı açıklamada, “Hadi bakalım hani yapamazsın diyen arkadaşlar bakin bizde yalan yok sadece valilikten izin alınacak. Dünya basınında gündeme oturacağım. Dev gibi bayrakla Denizlispor sevdası nasıl olurmuş herkes görsün bakalım. Sevdamıza kelepçe vuramazlar. İfadelerini kullandı.