HABERDENİZLİ.COM

TFF 1. Ligde Lider durumda bulunan ve Süper Lig'in kapısını ardına kadar aralayan Denizlispor'a taraftarlar güzel sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon gerek maçlarda verdiği destekle, gerekse de saha dışında yaptığı faaliyetlerle farkındalık oluşturan ve bu başarıda büyük pay sahibi olan Yeşil Cephe Taraftar Derneği farklı bir organizasyon planladı.

Cumartesi günü Boluspor maçı öncesinde takımın geçiş güzergahında bulunan Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu önünden stada kadar olan Çamlık Bulvarı'nda yolun iki tarafına dizilecek olan taraftarlar takım otobüsünün geçişi sırasında meşale yakacak.

Böylece Denizlispor takım otobüsü Çamlık'tan stada kadar yanan meşaleler eşliğinde yol almış olacak. Takımın son iç saha maçlarındaki form düşüklüğünün şampiyonluk baskısından kaynaklandığını söyleyen taraftarlar bu baskıyı biraz olsun azaltıp ekstra motivasyon sağlamayı amaçlıyor.

Cumartesi saat 16:30'da Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu önünde toplanacak olan Yeşil Cephe üyeleri organizasyona Denizlispor'a gönül vermiş herkesi davet ett.