HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Denizlispor’un yıldızı Recep Niyaz, “Horoz’u Süper Lig’e taşımak için el ele verdik. Zorlu maratonda yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. Kalan 5 maçta en iyisini yapıp, şampiyonluğa ulaşacağız. Kimse endişe etmesin” diyerek, camiaya güvence verdi.

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Boluspor’a takılarak  zirve yarışında  yara alan ve liderlikten olan Denizlispor’un alt yapıdan yetişen Denizlili futbolcusu Recep Niyaz, her ne pahasına olursa olsun mutlu sona ulaşacaklarını açıkladı. Altyapısından yetiştiği Denizlispor'da parlayan ve ardından 2010 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, "2015 senesinde yuvama döndüm. Geçmiş yıllarda Denizlispor'un kümede kalması için mücadele ettim. Şimdi takımımızı Süper Lig'e taşımak için çabalıyoruz. Tüm camia ve bizler başarıya inandık. Denizlispor'u özlediği günlere kavuşturacağız" dedi.

Süper Lige Kenetlendik

HER PUAN ÖNEMLİ
Karakterli ve özverili bir ekip olduklarını anlatan Recep, şöyle devam etti: “Biz bu ligin gerektirdiği her şeyi yapmaya çalışan bir takımız.  Alınacak her puan bizim için çok önemli. İkinci yarıda en çok puanı toplayarak hedeflediğimiz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Umarım o şampiyonluk kutlamalarını memleketimde yapmak bana nasip olur" dedi.

Süper Lige Kenetlendik

Taraftara da mesaj gönderen Recep, "Uzun bir zaman sonra stadımızın artık dolu olması bizi camia olarak kenetlendiriyor. Taraftarlarımız bize olan inancını kaybetmesin. Maç maç bakıyoruz. Ben yolun sonunun aydınlık olacağına inanıyorum. Denizlispor'u severek büyüyen biri olarak bu sezonki başarımız beni gururlandırıyor. Küçükken top toplayıcılık yaptığımız, ağabeylerimize destek verdiğimiz statta bu kez biz varız ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Hem saha içi hem de saha dışında takıma elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum. Burada en büyük gurur duyacak kişilerden birisi de benim. İnşallah bu gururun daha büyüğünü sezon sonu yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Süper Lige Kenetlendik