SEBAHATTİN ALP

Denizlispor, pazar mesaisinde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Adanaspor'a konuk oluyor. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak mücadelenin hakemi İzmir Bölgesi'nden Alper Ulusoy. Horoz'da, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Taha Can Velioğlu dışında eksik bulunmuyor. Kerem ise iyileşti. Maç beINSports Max 1'den ca yayınlanacak.

GÖZLER DİĞER MAÇLARDA
Denizlisporluların gözü Adanaspor maçında kulağı ise G.Birliği-Giresunspor (16.30) ve Hatay-Ümraniyespor (14.00) maçlarında olacak. Adanaspor'u yenip rakiplerinin de puan kayıplarını bekleyecek olan Horozlar, bitime 7 maç kala aradaki farkın açılmasını istiyor. Horozlar, kalan maçlarda Adanaspor (D), Boluspor, Giresunspor (D), Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D), Karabük, İstanbulspor (D) ile karşılaşacak. Denizlispor, Adanaspor'la 36. kez rakip oluyor.

Horozlar, bundan önce oynanan 35 maçta 17'sini kazandı, 11'inde yenildi, 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar, Adana'da oynanan 17 müsabakadan 9'unu kaybetti, 4'ünü kazandı, 4'ünde de berabere kaldı.