HABERDENİZLİ.COM

Spor Toto gelirlerinin Denizlispor'a gelebilmesi için icra dosyalarına 300 bin TL ödeyerek kapatan Denizlispor yönetimi, icralık dosyaların kapatıldığını Spor Toto Teşkilat Başkanlığına bildirerek dosyaları sıradan sildirdi. Bu sayede yaklaşık 5 yıldır kulübümüze ulaşmayan Spor Toto maç ve sponsorluk gelirleri bundan sonra Denizlispor'a geleceğinin müjdesi verildi.

Ziyaretin ardından Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar’ı ziyaret eden Denizlispor yöneticileri, Bilal Uçar’a daha önceden yaptırılan ve isminin yazılı olduğu formayı takdim etti.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin gerçekleşmesinde yardımcı olan Adalet Bakanı Yardımcısı Sn. Bilal Uçar’a ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na teşekkür eden Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Spor Toto gelirlerimizin gittiği icra sıraları sildirilmiştir. Kulüp kaynaklarının önünün açılması adına önemli bir adım atılmıştır. Yıllardır icralara giden kaynaklarımızın kulübümüze aktarılması bizim için çok önemli bir gelişmedir. Mali açıdan planladığımız hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.