HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

03.04.2019 tarihinde oynanan Denizlispor - Altay Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK, yeşil siyahlı kulübü 10.000.-TL para cezası ile cezalandırıldı.

Altay’da 10 bin lira ceza
Aynı müsabakada Altay taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK,  Altay Kulübüne de 10 bin lira ceza kesti.

Passolig kartları da bloke oldu
Aynı maçta Altay taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Denizlispor maçını Misafir S,Ş blokta izleyen siyah beyazlı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edildi. Bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellendi.

OLAYLI MAÇ PFDK’DA
Denizlispor’un Adanaspor ile deplasmanda oynadığı ve 4-3 kazandığı maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle, PFDK her iki takımın futbolcularıyla teknik heyetinde ki bazı isimleri, ceza kuruluna sevk edildi. Adanaspor’dan 5, Denizlispor’dan da 2 isim tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Rakip takım oyuncu ve teknik heyetine saldırı yaptıkları gerekçesiyle Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, futbolcu Veli Kızılkaya, Antrenör Serkan Bekiroğlu,kulüp idarecisi Hamza Akgül tedbirli olarak, kulüp görevlisi Anıl Görkem Aksak tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiler.

Denizlispor’dan da futbolcu Ziya Alkurt ve Antrenör Gürkan Aslan’da saldırı iddiasıyla tedbirli olarak PFDK’ye sevk edilen sisimler oldu.

PFDK’dan Horoz’a 10 bin lira ceza

PFDK’dan Horoz’a 10 bin lira ceza

PFDK’dan Horoz’a 10 bin lira ceza