HABERDENİZLİ.COM/SEBAHATTİN ALP

Denizlispor’un Haluk Ulusoy tesislerinde yaptığı basın toplantısında pazar günü İstanbul’da oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi gelişmeleri değerlendirdiren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yaklaşık 8 dakika süren toplantıda Beşiktaş kelimesini hiç ağzına almadı. Özdilek’in Beşiktaş yerine, ‘İstanbul deplasmanı’ ‘büyük bir rakip’ kelimeleri kullanması dikkat çekti.

KİMLE OYNAYACAĞIMIZ ÖNEMLİ DEĞİL

‘Deplasman karnemiz oldukça başarılı’ diyerek söze başlayan Özdilek, “Kime karşı oynayacağımız önemli değil. Biz doğru düşündüğümüz şeyleri sahaya yansıtmak zorundayız. Dışarda daha derli toplu ve etkili bir takım görüntümüz var. Bu trendimizi, içerdeki maçlarımıza maalesef pek yansıtamadık. Puansal anlamda bunun sıkıntısını yaşıyoruz” dedi.

HER MAÇIN HİKAYESİ FARKLI

İçerde kaybedilen maç sonrası büyük bir rakibe karşı oynamanın avantaj olduğunun ileri süren Özdilek, takım olarak Beşiktaş maçına hazır olduklarını dile getirdi. Oyuncu ve teknik ekip olarak zor maçların üstesinden gelecek kapasiteye sahip olduklarının altını çizen Özdilek, “ Rakibimiz sezona iyi başlamadı ama son hafalarda kazanan bir görüntüsü var. Avrupa Kupası maçını da izleyeceğiz hep birlikte. İstanbul’a kazanma odaklı gideceğiz. Bunun içinde sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mücadelenin içinde olacağız” diye görüşlerini belirtti.

ESTUPIAN YOK, RODALLEGA BELKİ

Esyupınan’ın sakatlığının devam ettiği için hafta sonu kadroda olmayacağını açıklayan Özdilek, takımla çalışmalara başlayan ancak idman eksiği bulunan Rodallega ile konuşarak son kararı maç günü vereceklerini söyledi.