SEBAHATTİN ALP / HABERDENİZLİ.COM

A Milli Takımında uzun süre formasını giyen Gökhan Zan’a, Denizlispor Teknik Direktör Yücel İldiz’in yardımcı antrenörü olması için teklif götürdüğü öğrenildi.
Galatasaray ve Beşiktaş’ın unutulmaz ismi Gökhan Zan, önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor’da, teknik Direktör Yücel İldiz’in ekibinde olmasını istediği isimler arasında bulunuyor.

Süper Lig telaşında olan Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz’de ekibini oluşturma çabasında. İldiz, Antakya doğumlu hemşehrisi 37 yaşında ki eski milli futbolcu Gökhan Zan’ı yeni sezonda teknik ekibine dahil edeceği gelen bilgiler arasında. 

Teknik Direktör Yücel İldiz’le yıllarca çalışan Metin İlhan’ın sezon başı Gümüşhanespor’a teknik direktör olarak gitmesinden sonra boşalan bu göreve Gökhan Zan’ı düşündüğü önesürülürken, tecrübeli hoca İldiz, yardımcı konusunda Gökhan Zan’da da dahil olmak üzere bazı isimlerle görüştüğünü doğruladı.

 

İldiz, futbolu bıraktıktan sonra bir süre Hatayspor'da sportif direktörlük yapan Gökhan Zan'ın antrenör ekibinde olup olmayacağı konusunda "Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Biliyorsunuz Gökhan Zan, hemşehrimiz. Ancak yardımcı antrenör konusunda birkaç isimle daha görüştük. Henüz netleşen bir şey yok. Netleştiği takdirde, kamuoyu ile paylaşırız. Yakında net bir açıklama yapacağız” diyerek eski milli oyuncuya yeşil ışık yaktı.

Hatayspor’da futbola başlayan Gökhan Zan, Çanakkale Dardanelspor, Gaziantepspor, Beşiktaş ve Galataray formaları giydi. Memleketi Hatayspor’da U15 ve U19 takımlarında görev yapan Gökhan Zan’ın profesyonel takım antrenörü olarak da sözleşmesi bulunuyor.

Teknik heyet 7 kişi olacak

İldiz’in Denizlispor’da bu sezon görev yapan 3 yardımcısı Antrenörler Gürkan Aslan, Tolgay Sayın ve kaleci antrenörü  İsmail Güney’le yine devam edeceği öğrenilirken, göreve getirilmesi halinde Gökhan Zan’ın birinci yardımcı olacağı öngörülüyor. Atletik Performans antrenörü olarak Denizlili Utku Alemdaroğlu ile Antrenör Mustafa Keçeli’nin de teknik ekipte görevlerine devam etmesi bekleniyor.