HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonuna hazırlanan Denizlispor, transferlerini sürdürüyor. Yeşil siyahlılar, geçen sezon Süper lige birlikte yükseldikleri Gençlerbirliği takımından 27yaşında ve 1.80 boyunda olan sağ ayaklı stoper, Luccas Claro ile büyük ölçüde anlaştı.

HOROZ DEFANSI SAĞLAMA ALIYOR
Defansa daha önce Sapunaru ve Mustafa Yumlu’yu transfer eden yeşil siyahlılar, Luccas Claro ile defansa takviye yaptı. Claro, geçen sezon Gençlerbiliği ile 31 maça çıktı. Gençlerbirliği’ne 2016-2017 sezonu devre arasında transfer olan ve 2,5 yıllık mukavele yapan Claro’nun bonservisi elinde bulunuyordu.

İSTİKRARLI VE İNATÇI
Luccas Claro 2018-2019 sezonu ligin ilk yarısında yüzde 86 pas isabet oranı ve yüzde 78 ikili mücadele kazanma ortalaması ile oynadı. Luccas, 17 maçta da maçın bitiş düdüğüne kadar sahada kalan Gençlerbirliği’nin tek oyuncusu oldu.

LUCCAS’LA ANLAŞILINCA TOM BROERE KALDI
Luccas Claro’nun alternatifi olarak Hollanda’nın Twente Enschede takımından 26 yaşındaki golcü oyuncusu Tom Broere ile ilgilenen yeşil siyahlılar, Claro transferinde sona yaklaşınca, Broere transferini askıya aldı.

Voetbal Primeur’un haberine göre 26 yaşında ki futbolcuTom Boere’in de transfere ve Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ancak gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinin sorun olduğu öğrenildi. 
Menejer Youssif  Hamzaoui, forvet ve forvet arkası oynayabilen 26 yaşında ki Tom’un Denizlispor’la kesinlikle ilgilendiğini belirterek, transferde işin tarafların birbirleriyle anlaşmasına kaldığını açıklamıştı.