HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Giresun Atatürk Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Önemli karşılaşma beIN Sports Max 2'den naklen yayınlanacak.

AYDINUS’UN CEZASI BİTTİ
Hakem Fırat Aydınus, 3 Mart'ta oynanan Yeni Malatya-Başakşehir maçında yardımcı hakemine küfür ettiği için 1 ay ceza almıştı. Biten ceza sonrası ilk kez düdük çalacak. Ege'nin Süper Lig umudu olan yeşil-siyahlı ekipte Adanaspor maçının ardından kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Ziya Alkurt, Karadeniz deplasmanında forma giyemeyecek. Sakatlanarak sezonu kapatan defans oyuncusu Taha Can da görev yapamayacak.

Haydi Denizlispor

RAKAMLAR DENİZLİ DİYOR
İki kulüp bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 18 karşılaşmada Denizlispor 8 kez sahadan kazanarak ayrılmayı başardı. Karadeniz temsilcisi de 5 mücadeleden galip ayrıldı. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta 2 kez geriye düştüğü maçta Denizlispor rakibini 3-2 mağlup etmişti.

Haydi Denizlispor

DEPLASMANDA LİDER
Spor Toto 1. Lig'de 59 puanla ikinci sırada yer alan Denizlispor bu sezon deplasmanda ortaya koyduğu başarılı performansla rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Yeşil siyahlılar, dış sahada topladığı 30 puanla, deplasmanda en çok puan toplayan ekip oldu. Horoz, 10 karşılaşmadır rakip sahada yenilmiyor. En son deplasman yenilgisini sezonun ilk yarısında 6 Ekim 2018'de Ümraniyespor'a karşı aldı. Yeşil siyahlılar, sonraki 10 deplasmandan 7 galibiyet ve 3 beraberlikle evine döndü. Denizlispor, dış sahadaki iyi gidişini bugün Giresunspor önünde de sürdürmek istiyor.

Haydi Denizlispor

RECEP VE BURAK HAZIR KITA
Denizlispor'un Giresunspor deplasmanında en önemli gol kozları Recep Niyaz ve Burak Çalık olacak. Yeşilsiyahlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Recep bu sezon ligde 11 gol atma başarısını gösterdi. Kanatta görev yapan tecrübeli Burak Çalık ise 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu iki oyuncu, teknik patron Yücel İldiz'in Karadeniz ekibi önündeki gol silahları olacak.

Haydi Denizlispor

Haydi Denizlispor

Haydi Denizlispor