HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Göreve geldiğinden bu yana oyuncularına yalnızca 2 defa kızdığını belirten tecrübeli teknik adam, “Karabükspor ve Elazığspor maçları sonrası futbolcularını çok sert eleştirdim. Rehavet değil ama dikkatsizlik konusunda biraz sıkıntımız var. Elazığspor maçının son anlarında konsantrasyon kaybı nedeniyle sıkıntıya düştük. Bir daha böyle olacağını zannetmiyorum açıkçası. Allah'tan iki maçı da kaybetmedik. Çok dikkatli olmalıyız, çünkü sorumluluğumuz çok büyük. Ümraniye deplasmanda en çok puan toplayan takım. Çok dikkat etmeliyiz. Bize çok inanan seyircimiz ve camiamız var. Onların da desteği ile sahamızda inşallah kazanmak istiyoruz" dedi.

OYUN FORMATIMIZ DEĞİŞİYOR
Oyun formatlarını rakiplerin ezberlediğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Bu ligde herkes herkesi tanıyor. Artık biz de formatı değiştiriyoruz” dedi.

Elazığspor maçında olduğu gibi Ümraniyespor’a karşı da Kehinde'yle maça başlayacaklarını belirten İldiz, "Oyunu öne yıktık. Ki doğru  yapmışız. Son anlarda sıkıntı yaşasak da maçı kazandık.” diye serzenişte bulundu.