SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Denizlispor’dan ayrıldığı şeklinde ajanslarda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten başarılı futbolcu Kerem Can Akyüz, sadece ilk görüşmede parada anlaşılamadığını, menajeri Birkan Budak’ın bir görüşme daya yapacağını belirterek, ‘ayrıldı’ şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Kendisinin istediği rakam ile kulübün önerdiği rakam arasında afaki bir fark olmadığına dikkat çeken Kerem Can Akyüz, “3 sezon boyunca gereken fedakarlıkları fazlasıyla gösterdik. Transfer tahtası açılmadığında, cüzi paralara oynadık. Yine çok büyük miktar istemedik. Yerli futbolcunun Süper Lig’de aldığı fiyatların ortalamasında bir teklifimiz oldu” dedi.

Yönetimin pazarlıklar esnasında yaklaşımının kendisini üzdüğünü dile getiren 30 yaşında ki Kerem Can, “Bu sezon primle idare ettik. Alacaklarımızı sorun etmedik. Performansımla Denizlispor’da ki ilk 5 futbolcu arasına girerim. Sergilediğimiz futbol ortada. 3 sezonda 89 kez bu takımın formasını giydim. İyi niyetli yaklaşım sezmediğim için anlık kırgınlık yaşadım” diye konuştu.

Akyüz, menajeri Birkan Budak’ın bugün Denizlispor transfer komitesi ile bir görüşme daha yapacağını belirterek, orta yolun bulunacağına inancının olduğunu söyledi.

Kerem Can, “Ayrılma Yok, Anlaşmazlık Var”

Kerem Can, “Ayrılma Yok, Anlaşmazlık Var”