HABERDENİZLİ.COM

Denizlispor’da işler rayında giderken, çok kritik Eskişehirspor maçı öncesi yaşanan istifa olayı şok etkisi yarattı.

Başkan Yardımcısı Yasin Özpek’in istifa ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. İstifa eden Özpek, gerekçe olarak önemli iddialar ortaya attı.

Salı günü akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yaşanlarla ilgili olarak konuşan Özpek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın Denizli’deki basın mensuplarına cebinden verdiğini iddia ettiği 75 bin lira için, belgesi olmadan alacaklı sıfatıyla kulübe temlik koydurmaya kalkmasını içine sindiremediğini ve bu nedenle istifa ettiğini iddia etti.

HANİ ŞEFFAF YÖNETİM VARDI

Önemli açıklamalarda bulunan Özpek’in öne sürdüğü iddialar şöyle: “Sözde şeffaf yönetim diyorlar ama söylemleri ile eylemleri farklı. Şeffaflığa gölge düştü. Tamam, Taner Atilla basına para vermiş olabilir ama hani belgesi nerede. Hatta 150 bin lira verdiğini, 75 bin lirayı kulübe bağışladığını iddia ediyor. Ama elinde hiç belge yok. Belgesi olmayan harcamaya kim ödeme yapar. Başkan Çetin ve diğerleri, kendi işyerlerinde olsa, belgesiz ödeme yaparlar mı acaba?. Kulüp kasasındaki 5 lira açık için kulüp personelini gece geç saatlere kadar beklettiğini açıklayan başkan Ali Çetin ve diğerleri, şimdi nasıl oldu da 75 bin liralık belgesi olmayan temlik için ‘evet’ oyu kullandılar. Kulübe bağış yapan işçiler, harçlıklarını bağışlayan öğrenciler, basına para verilsin diye mi Denizlispor’a destek çıktılar. Bunu nasıl izah edecekler.”

Yönetimde yapılan oylamada Taner Atilla’nın 75 bin lira temlik koyması, Engin Şahin ve Yasin Özpek’in 2 red oyuna karşın, Başkan Ali Çetin ve diğer yöneticilerin 8 evet oyu ile kabul edildiği öne sürüldü.