HABERDENİZLİ.COM

Spor Toto 1.Lig’de şampiyonluk hesapları yapan ve büyük avantaj yakalayan Denizlispor’da, teknik direktör Yücel İldiz, temkini elden bırakmıyor. Matematiksel olarak garantilemeden havaya girmenin anlamsız olduğunu futbolcularına her defasında anlatan İldiz, sadece küçük bir avantaj elde ettiklerini vurguluyor.

Durursanız yakalanırsınız

Boluspor maçına motive edici konuşmalar yapmaya devam eden deneyimli teknik adam antrenman öncesi yine işbaşındaydı. Önlerinde çok zorlu maçlar bulunduğunu hatırlatan İldiz, “Adanaspor karşısında iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Takım bütünlüğünü gösterdik. Bundan sonra da birbirinize inanarak, güvenerek her zaman daha iyiyi hedeflemeniz gerekiyor. Birbirinize kenetlenin. Matematiksel olarak garantilemeden havaya girmek yanlış olur. Yolun sonunda şampiyonluk var ama önce işi garantilememiz gerek. Durursanız yakalanırsınız” diye konuştu. 
Denizlispor’un teknik patronu ayrıca oyuncularından her zaman rakibe saygılı olmalarını isterken, hakemler konusunda da şunları söyledi: “Kesinlikle sahada hakemle tartışmayın. Bu andan sonra göreceğimiz kartlar bize büyük zarar verir.”