HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig’de yaklaşık 20 günlük milli ve yerel seçimler arası öncesi 26. Hafta maçında Afjet Afyonspor’a konuk olacak olan Abalı Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeşil siyahlılarda sakat futbolcu bulunmazken, Alperen Babacan, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ümraniye maçında 1 puanla yetinen Horoz, milli ara öncesi son maç olan Afyon deplasmanında moral bulmayı hedefliyor.

denizlispor

KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK!
Afyon maçına değinen İldiz, “Zorluk derecesi yüksek maçlara çıkıyoruz. Afyon bu maçlardan sadece birisi. Hala lideriz ancak liderlik yarışı çok çetin geçiyor. Bu mücadelede kaybetmeye tahammülümüz yok. Zorlukları bir şekilde aşmamız gerekiyor. Rakip, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Yeni hocayla güzel bir çıkışları var. Bizim maçta da kazanmak isteyecekler. Biz her zamanki oyunumuzla kazanmak istiyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

denizlispor

MİLLİ ARA İLAÇ GİBİ GELECEK
Son 6 maçtaki düşüşe değinen Teknik Direktör Yücel İldiz ise, “Kadro konusunda sıkıntılar var. Bazı bölgelerde alternatifimiz yok. Bu da sıkıntılara neden oluyor. Dalgalanmalar olabiliyor. İniş çıkışlar çok normaldir. Bazı mevkilerde alternatif olmamış yük getirdi. Son düzlüğe çok iyi koşacağımızı düşünüyorum. Yapacağımız şey çok çalışmak” diye konuştu.

KEHİNDE AFFETTİRECEK
Ümraniyespor maçında oyundan alındıktan sonra kenar yönetime el kol işareti yaparak tepki çeken Kehinde, antrenmanda Teknik Direktör Yücel İldiz’e sarılıp özür dilerken, Afyon maçında gol atarak kendisini affettireceği sözünü verdi. Oyundan alınmasında çok gol atamadığına sinirlendiğini belirten Kehinde, bir anlık öfke ile kendine hakim olamadığını sözlerine ekledi.

denizlispor

BABA OĞUL CİNKAYA’DAN 25’ER BİN LİRA
Önceki dönemlerde Denizlispor’da yöneticilik yapan işadamı İbrahim Cinkaya ve oğlu Yavuz Cinkaya, kulübe 25 bin liralık bağışta bulundu. Başkan Ali Çetin ile biraraya gelerek 25 bin lira bağışta bulunan İbrahim Cinkaya, “Bu sezon çok farklı bir Denizlispor izliyoruz. Bu takımın başarısında emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Sezon sonunda şehrimizi Süper Lig’de görmek istiyoruz” diye konuştu. Cinkaya ailesine teşekkür eden Başkan Ali Çetin, “Kulübümüzün başarısında bizlere destek olan esnafımızın, taraftarımızın, işadamlarımızın ve protokolün de katkısı var. Bizler bu birlikteliği yakalamak için çok uğraştık. Bu birliktelik ile başarı geldi. Bu sene bir hedefimiz var ve ben sezon sonunda o hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

denizlispor