HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP
 
Spor Toto 1. Lig'de Elazığspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Denizlispor, istediği 3 puanı alırken, Osmanlıspor’un sahasında Gazişehir Gaziantep’e 1-0 yenilmesiyle adeta 6 puan kazanmış oldu. Yeşil siyahlıların sergilediği futbol beğenilmezken, Teknik Direktör Yücel İldiz’de maç sonu yaptığı açıklamada “Maçı kaybedebilirdik eğer bu maçtan puansız ayrılsak kimseye anlatacak bir sözümüz olmazdı” diyerek, mesaj verdi.

Yola devam
Seyir zevki yüksek bir maçın oynandığını anlatan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İdiz, iki haftadır takımının güzel bir çıkış yakaladığını belirerek, “Daha farklı da kazanabilirdik ama olmadı.. Futbolda konsantrasyonu bozmayınca kolay kolay kaybetmezsiniz. Galibiyeti hedeflediğimiz maçta 3 puanı alarak yolumuza devam ediyoruz. Rakibimize kalan maçlarda başarılar dileriz” diye konuştu.

Kehinde 3 gole ulaştı
Daha önce Hatay deplasmanında attığı golle takımına 1 puan kazandıran Kehinde, Elazığspor’a attığı 2 golle 3 puanın mimarlarından olurken, gol sayısını 3’e çıkardı. Elazığspor’a attığı 2 golü 3 hafta önce kaybettiği babasına armağan eden Kehinde, formasının altına giydiği tşörte babasının resmini ve adını yazdırıp, attığı gol sonrası kameralara gösterdi.

Furkan formayı kaptırdı
Osmanlıspor maçında sergilediği kötü futbol nedeniyle eleştiri oklarını hedefi olan Furkan Şeker, Elazığspor maçında yedek soyundu. Teknik Direktör Yücel İldiz, Furkan’ı yanında oturturken, sağ bekte Alperen’e görev verdi. Oğuz ile Abdülkerim sezon başından bu yana ilk kez stoper olarak yan yana oynadı.

2 bin 200 kilometre katettiler
Yeşil siyahlı taraftarlar Elazığspor karşısında takımlarını desteklemek için  Şanlıurfa’ya kadar otobüsle gittiler ve takımlarını GAP Stadında yalnız bırakmadılar. Gidiş geliş 2 bin 200 kilometrelik yolu kateden taraftarlar, 3 puan sevinciyle Denizli’ye döndü.