HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1.ligde Denizlispor’la 27 maça çıkan ve 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 59 puan toplayan Teknik Direktör Yücel İldiz, 2.19 puan ortalamasıyla kariyerinin en iyi puan ortalaması yakaladı. Daha önce Karabükspor’u 2 kez olmak üzere, Malatyaspor, Orduspor’u üst lige taşıyan 65 yaşında ki deneyimli teknik adam, 5.Şampiyonluğunu yaşadığı Denizlispor’da adeta 2.baharını yaşadı. Denizlispor ile 17 Ekim 2018’de sözleşme imzalayan İldiz, yeni sezonda da Denizlispor’un başında olacak. Transfer raporunu sunan İldiz, tatile gidecek.

ŞEHİR VE BİZ HOCAMIZI SEVDİK
Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Teknik Direktör Yücel İldiz ile hiçbir sorunları olmadığını ve yola devam edeceklerini belirterek, “Yücel Hoca bize bir abi gibi yaklaşıyor. Şehir de biz de çok seviyoruz hocamızı. Transfer raporunu verdi. Önce iç transferi bitireceğiz. Sonra dış transfere odaklanacağız” dedi.

Denizlispor

YILDIZLARLA PAZARLIK
Denizlispor'da 31 Mayıs 2019 itibariyle 9 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. 9 futbolcunun sözleşmesi ise devam ediyor. Kiralık oynayan 3 futbolcu da takımlarına dönecek. Sözleşmesi sezon sonu bitecek isimler, kaleci Adam Stackhowıak ile yedek kaleci Asil Kaan Güler, Deniz Vural, Furkan Şeker, Gökhan Süzen, İsmail Aıssatı, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt, Taha Can Velioğlu.

KAPTAN AKYÜZ İLE RECEP GELECEK YILDA DENİZLİSPOR’DA
Denizlispor’un en golcü ismi olan kaptan Mehmet Akyüz ile Recep Niyaz, gelecek sezonda Denizlispor’da kalacak isimlerin başında geliyor. Diğer futbolcular Burak Altıparmak, Burak Çalık, Kbong Mbamba, Oğuz Yılmaz,  Kehinde, Muhammed Himmet Ertürk ve 3.kaleci Hüseyin Altıntaş’ın sözleşmeleri süren futbolcular.

KİRALIK OYNAYANLAR TAKIMLARINA DÖNDÜ
Denizlispor’da kiralık olarak oynayan defansın banko isimlerinden Abdülkerim Bardakçı ise forvet Seddar Karaman, Konyaspor’a geri döndü. Stoper Alperen Babacan’da Süper lig’den düşen Akhisarspor’a geri gidecek.