HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor, taraftarları önünde oynayacağı maçta Çaykur Rizespor maçını kazanıp, evinde ki 4 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. İçerde sıkıntılı bir süreç yaşayan Horozlar, Konyaspor ve Kasımpaşa’ya 1-0, Fenerbahçe’ye 2-1, Sivasspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, içerde yaşanan kazanamama fobisini Rizespor maçı ile kırmak istediklerini söyledi. Özdilek, takımın fiziksel ve taktiksel çalışmalarında gelişmeler olduğunu ve ufak tefek sorunların da çözüleceğini belirterek, “Milli maçlar dönüşü genelde takımlar için iyi olmaz ama bize gelince milli takım arasının faydalı bir süreç olduğunu düşünüyorum kendi adımıza. Oyuncularla çalışma adına, birlikte vakit geçirme adına, fiziksel ve taktiksel olarak biraz daha geliştirme adına çok sağlıklı geçti. Sakatlık yaşayan ve milli takıma giden oyuncularımız vardı. Sackey’in Beşiktaş maçında arka adalesinde zorlanmaya bağlı bir sıkıntısı var. İlk defa takımla çalıştı, onu gözlemleyeceğiz. Neticesinde cumartesi günü bizim açımızdan önemli bir müsabaka kendi evimizde, kendi seyircimizin önünde kiminle karşılaşırsak karşılaşalım amacımız kazanmak olacak, kazanma odaklı olacak” dedi.

12. ADAM  İTİCİ GÜÇ OLSUN
Saha ve seyirci avantajlarını kullanmak istediklerini vurgulayarak, Özdilek, “Kazanmanın bizi moral ve konum itibari ile nerelere getireceğini çok iyi biliyoruz. Bunda da en önemli itici gücümüz seyirci olacaktır. Bunun altını bir daha kalın bir çizgi ile çizeyim, onların desteği, takıma maçın başından sonuna kadar göstereceği destek ve motivasyon takımın itici gücü olacaktır. 12. adam görevini, Cumartesi o anlamda taraftardan bekliyorum ve takımın da onların desteğiyle birlikte pozitif anlamda çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi tek düşünce kazanma, kazanma odaklı olacağız” şeklinde konuştu.