HABERDENİZLİ.COM

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’e özel açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, sözü edilen maddi desteğin Cuma gününe kadar gelmediği takdirde, başkanlıkta durmasının anlamı olmadığını belirterek, istifa edebileceği sinyalini verdi.  Denizlispor’da yeni sezonun yol haritasının belirlendiği yönetim kurulu toplantısında, para konusu tansiyonu yükseltti. 27 Mayıs’ta olağan kongre ile işbaşına gelen 21 kişilik yeni yönetimin para olmayınca eli kolu bağlandı. Başta Teknik Direktör olmak üzere 11 gündür iç ve dış transferde hiç yol alamayan yeni yönetim, beklemeye geçti. Kulübe sıcak para girişi için kaynak arayan yeşil siyahlı yönetimin gözü kulağı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kulübe aktaracağı parada. Bakan Zeybekci’nin stat müjdesinin yanı sıra Denizlispor’a yeni sezonda maddi kaynak yaratacağına dair açıklamalarına güvenen yeşil siyahlı yönetim, ödemeler ve transfer için beklemede..

“Para yoksa burda durmamızın anlamı yok”

Başkan Mustafa Üstek, beklenen yardımın gelmediği takdirde başkanlıkta durmasının anlamı olmadığını belirterek, “Şu an acilen paraya ihtiyacımız var. Futbolcularımızın önceki sezondan alacaklarını Cuma gününü kadar ödeyemezsek, Pazartesi günü ihtar çekenler zaten boşa çıkar. Diğer futbolcularda şartları zorlar. Elimiz kolumuz bağlandı. Beklentimiz Cuma gününe kadar 5 milyon. 5 milyon da yönetim koyacak ve 10 milyonla biz önce borçları kapatır, yeni sezon için de hocamızı alırız ve iç dış transferde elimiz güçlenir. Şampiyonluğa oynayacak takım kurarız” dedi.

Favori Kalpar
Başkan Üstek, yönetim kurulunda hoca konusunu da ele aldıklarını, gündemdeki isimlerden Yücel İldiz’i elediklerini, Hüseyin Kalpar isminin ağırlık kazandığı toplantıda 2010-11 sezonu Denizlispor’da görev yapan Osman Özköylü isminin de ortaya atıldığını, ancak sıcak bakılmadığını sözlerine ekledi. 

Yasak tehdidi
Ligde kalma primi olan 1 milyon lira için futbolculara ve teknik heyete 10 Mayıs tarihli senet verilirken, futbolcuların diğer maç başı ve prim alacakları dahil 10 Haziran’a kadar ödeme yapılmadığı takdirde, transfer yasağı kabusu dahil ihtar çeken futbolcuların serbest kalma olasılıkları gündeme gelecek.