HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

İlk iki takımın direkt Süper Lig'e çıkacağı Spor Toto 1.Lig'de bitime 6 maç kala üçüncü sıradaki Hatayspor'a 7 puan fark atarak büyük avantaj elde eden Denizlispor dış sahalardan getirdiği puanlarla zafere koşuyor. Son olarak deplasmanda Adanaspor'u 4-3 mağlup ederek puanını 58'e yükselten yeşil-siyahlılar dış sahada evindeki maçlardan daha çok puan topladı. Evindeki 14 maçın 8'ini kazanıp 4'ünde berabere kalan ve 2 kez yenilen Denizlispor 28 puan kaydetti. Horozlar, 14 deplasman maçında ise 9 galibiyet 3 beraberlik 2 de yenilgi alırken 30 puana ulaştı.

10 MAÇTIR YENİLMİYOR
Deplasmanda en çok puan toplayan ve en çok gol atan takımı olan Denizlispor dış sahalardan 29'ar puan getiren Gençlerbirliği ve Osmanlıspor'u geçerken attığı 23 golle de grubun en golcü takımı oldu. Deplasmanda son yenilgisini Osman Özköylü'nün teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Ümraniye'ye yenilerek alan Denizli gurbette yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Deplasmanda Altay'ı 3-1, Bolu'yu 2-1, Karabük'ü 3-2, Gazişehir'i 1-0, Elazığ'ı 2-1, Afyonspor'u 3-1 ve Adanaspor'u 4-3 mağlup eden Horozlar Balıkesir ile 0-0, Hatay ve Eskişehir ile 1-1 berabere kaldı. Denizli son 10 deplasman maçında 20 gol atıp 11 gol yedi.

horoza her yer denizli

GOLCÜLER COŞTU BİR KERE
Denizlispor bu sezon golcülerinin müthiş performansıyla lige damga vurdu. Yeşil-siyahlılarda Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz 11'er, Burak Çalık 9, Ziya Alkurt 8 ve Lanre Kehinde 5 golle takımlarını şampiyonluk yarışında tuttu. Ligde henüz 28 maçta 50 gole ulaşan Denizlispor'un muhteşem beşlisi 44 golün kahramanı oldular. Denizlispor tribünlerini ayağa kaldıran 5 golcünün toplamdaki asist oranı ise 25. Denizlispor'un diğer 6 golünü ise Alperen (3), Abdülkerim Bardakçı (2) ve Himmet Ertürk ile Kerem Can kaydetti. 23 golle deplasmanda en çok gol atan Denizlispor, rakip defansların korkulu rüyası oldu.

horoza her yer denizli

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Denizlispor Boluspor ile cumartesi günü saat 19.30'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken biletler satışa çıktı. Yöneticiler tüm taraftarları kritik maça davet ederken maçın şölen havasında geçeceğini söylediler. 100, 35, 25, 15 ve 10 liradan satılan biletlere yoğun ilginin olduğu maça en az 15 bin taraftarın geleceği öğrenildi. Biletler http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alınabiliyor. Seferberlik ilan eden taraftarların tribün şovu yapacağı da öğrenildi.

horoza her yer denizli

horoza her yer denizli