HABERDENİZLİ.COM

Spor Toto 1.lig 23.hafta maçında çok önemli sınav verecek olan Denizlispor, ligde son 2 maçını kaybeden lider Ümraniyespor’u konuk edecek. Ateş hattından kurtulmak isteyen yeşil siyahlılar bu maça odaklanırken, Denizlispor ile çıktığı ilk maçtan galip ayrılan Teknik patron Fatih Tekke, taktik çalışma kadar kafa olarak da futbolcuların bu maça hazır olduğunu söyledi. Tekke “ İşin zorluğunu biliyoruz ama saha içinde ki mücadele kadar öncelikle maçı kafada kazanmamız. Gerisi kolay” dedi. 

Yeşil siyahlılarda sağ bek Canberk Aydın kasığında ki sıkıntı nedeniyle forma giyemeyecek. 

Evinde ki 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Denizlispor, 10 gol atıp, 11 gol yedi ve 14 puan alabildi. Deplasman maçlarında etkili olamayan Ümtaniyespor ise 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 11 gol atıp 12 gol yedi, 12 puan topladı. Her iki takım ligde 3 kez karşılaştı.  Geçen sezon Denizli’de ki maçı Ümraniyespor 2-0 kazandı. İstanbul’da ki maç ise 1-1 sonuçlandı. Bu sezon ilk yarıda İstanbul’da oynanan maçtan  Ümraniyespor 4-2 galip ayrıldı.

Yeşil siyahlı yönetim Ümraniyespor maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre Gold ve VİP tribünü biletleri 50, kapalı B ve D üst tribünleri 20, kapalı A ve Ü Üst, maraton ve kale arkası bilet fiyatları ise 10 lira olarak belirlendi.

Saat 16.00’da Denizli Atatürk Stadında başlayacak maçın hakemi ise Ankara Bölgesi’nden Yaşar Kemal Uğurlu. Uğurlu, geçen sezon 5 Kasım 2016’da Denizli’de oynanan ve 1-1 biten Denizlispor-Balıkesirspor maçı ile ligin son maçı olan ve Denizlispor’un evinde 5-2 kaybettiği Gazişehir Gaziantepspor maçlarını yönetmişti.