HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Geçen sezon Ezrurum BŞB’de kiralık oynayan Galatasaray’lı Emrah Başsan, Bursaspor’lu Umut Nayir ile Ankaragücü’!nden Orgill’i gündemde tutan Denizlispor, kaleci Adam Stackhowıak’ı kadroda tutmak için harekete geçti.

Yeni sezon için transfer bütçesini 70 milyon lira olarak belirleyen yeşil siyahlı yönetim, Teknik Direktör Yücel İldiz’in sunduğu transfer listesi doğrultusunda, yeni takviyeleri bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Emrah Başsan ile görüşülüyor
Erzurum’da yayın yapan gazetelerin iddiasına göre, Süper Lig’den düşen Erzurumspor’da kiralık olarak oynayan 27 yaşında ki Emrah Başsan’ın Denizlispor ile prensipte anlaştığı öne sürüldü. Sezon başı Galatasaray’dan Erzurumspor’a kiralık giden orta saha oyuncusu Başsan, 31 maçta oynadı 1 gol attı. Sol açık oynayan Başsan, geride kalan sezonda 12 asistle skora katkı yapmıştı.

Adam Stachowıak ile anlaşılacak

Adam Stachowıak ile anlaşılacak
Geçen sezon Denizlispor’da 190 bin Avro’ya oynayan ve başarılı bir sezon geçirip 32 maçta görev alarak şampiyonluğa katkı koyan isimlerin başında gelen Polonyalı kaleci ile görüşmeleri başlatan yeşil siyahlı yönetim, öncelikle kaleyi sağlama almak istiyor. Adam’a yeni sezon için fiyat teklifi verildiği öğrenildi.

denizlispor

Oğuz’un yanına yabancı stoper
Stoper mevkisine Akhisarspor’a dönen Alperen ile Konyaspor’a dönen  Abdülkerim’den umudu kesen Denizlispor yönetimi, kadrosunda bulunan ve sözleşmesi devam eden stoper Oğuz Yılmaz’ın yanına yabancı stoper düşünüyor. Türkiye’de stoper sıkıntısı yaşandığı ve iyi isimlerimde çok para istemesi dolayısıyla, yönetimin bu bölgede tercihini yabancı futbolcudan yana kullanılacağı gelen bilgiler arasında.

denizlispor

Kutlamalara yöneticiler katılmadı
Denizlispor’un 53.yaşgünü kutlamaları İncilipınar parkında yeşil siyahlı taraftarların katılımıyla gerçekleşirken, Denizlispor yönetimden kimsenin kutlamalara katılmaması tepki çekti. Taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösterip, “ En azından bir yöneticinin katılmasını beklerdik” yorumunda bulundular.