HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

KAPTAN’IN DURUMU CİDDİ
Antrenmanda koşarken ani sprint esnasında sakatlanarak, çalışmayı yarıda bırakan Denizlispor’un kaptanı ve golcüsü Mehmet Akyüz’ün MR’ı çekildi. MR sonucunu değerlendiren Denizlispor sağlık ekibi, tecrübeli futbolcunun sağ ayak arka adalesinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğunu tespit etti. Ümraniyespor maçına kadar takımdan ayrı sağlık ekibinin gözetimimizde çalışacak olan Akyüz’ün, durumu çok krtik Ümraniyespor maçında oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak.

ZİYA 40 DERECE ATEŞLE YATIYOR
Denizlispor’un kanat oyuncusu Ziya Alkurt’ta soğuk algınlığı nedeniyle hasta oldu. 40 derece ateşle yatan ve 2 gündür antrenmana çıkmayan Ziya, istirahat ediyor.

Denizlispor’da 3.sezonu yaşayan ve bu sezon ligde 20 maçta 7 golü bulunan Ziya, geçen sezon Ümraniyespor’a her iki maçta 2 gol, 2016-2017 sezonunda da 1 gol olmak üzere 2 sezonda 3 gol atmıştı.

KEHİNDE İLK KEZ TAKIMLA ÇALIŞTI,
Teknik Direktör Yücel İldiz, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle hafta başından bu yana tak kadro çalışamadıklarından yakınarak, Kehinde’nin de ilk kez bugün takımla çalışmaya çıktığını söyledi. İldiz, “ Mehmet Akyüz’ün ve Ziya Alkurt’un tedavileri için sağlık ekibimiz seferber. Akyüz ve Alkurt’un oynayıp oynamayacakları maç günü belli olacak. Kehinde’de rahatsızdı. İlk kez bugün bizle çalışmalara başladı. Bunlar olabiliyor tabi ki. Her şeye rağmen elimizde bir kadro var ve kim sahaya çıkarsa çıksın, kazanmak için mücadele edeceğiz. Küçük küçük oynamalar yaparak, taktiksel varyasyonlar yapacağız” dedi.