HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor ile golsüz berabere kalarak taraftarlarını üzen ve üçüncü Hatayspor ile puan farkını 5'e düşüren Abalı Denizlispor, seyircisi önünde galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

Osmanlıspor'a 2-0 yenildikten sonra Ümraniyespor ve Boluspor ile 0-0, Altay ile 3-3 berabere kalan yeşil-siyahlılar, Süper Lig yarışında 9 puandan oldu. Deplasmanda kayıpsız giden Horozlar, Adanaspor'u 4-3, Afyonspor'u 3-1, Elazığspor'u 2-1 yenerken, aynı başarıyı evinde gösteremeyince, şampiyonluk yolunda farkı açma şansını da kaçırdı. Denizlispor, sahasında 29, deplasmanda ise 30 puan toladı.

Horoz Cepten Yiyor

5 MAÇIN 3'Ü GURBETTE
19. haftada liderliği ele geçiren Denizlispor, sadece 23. haftada 2-0 yenildiği Osmanlıspor'a averajla liderliği kaptırmıştı. 9 hafta boyunca koltukta oturan Horoz, birinci olarak şampiyon olma şansını da zora soktu. Gelecek hafta Giresun ile karşılaşacak olan Denizlispor, Balıkesir ve Karabük'le evinde, Gençlerbirliği ve İstanbulspor ile de deplasman da karşılaşacak.

Horoz Cepten Yiyor

İLDİZ: 'BAZEN OLMAZSA OLMUYOR'
ABALI Denizlispor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, "Her şeyi yaptık ama golü bulamadık" dedi. Eksiklerin bulunduğunu aktaran İldiz, kalan maçları en iyi şekilde bitirip hedeflerine ulaşacaklarını ifade ederek, "İlk yarıda baskı kurmaya çalıştık ama başaramadık. İkinci yarı özellikle penaltı pozisyonundan sonra inanılmaz ynadık. En fazla şut attığımız ve en fazla korner kullandığımız müsabaka. Bazen olmazsa olmuyor. Top bizi sevmedi" diye konuştu.

Horoz Cepten Yiyor

GOLCÜLER SUSTU
Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Afjet Afyonspor'u 3-1, Adanaspor'u 4-3 yenen, sahasında Altay'la 3-3 berabere kalan Denizlispor, son üç maçta 10 gol atmıştı. Horoz'da, golcüler Boluspor maçında durdu. 11'er golü bulunan Recep Niyaz, Mehmet Akyüz ve 8 golü olan Burak Çalık ile 5 golü olan Lanre Kehinde Boluspor maçını boş geçti. Horozlar, kart cezalısı Ziya Alkurt'u bu maçta çok aradı. 29 maçın 27'sinde banko görev yapan Mehmet Akyüz, Altay filelerini havalandırdıktan sonra Adanaspor ve Boluspor'a gol atamadı. 24 maçın 23'ünde ilk 11'de sahaya çıkan Ziya, Afyonspor filelerini havalandırdıktan sonra, Altay ve Adanaspor maçlarında gol atamadı, Boluspor maçında da cezalı olduğu için oynamadı.

Horoz Cepten Yiyor

Horoz Cepten Yiyor