HABERDENİZLİ (AA)

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, FC Utrecht'te oynayan Fas asıllı Hollandalı futbolcu Bilal Ould-Chikh ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hollanda 1. Lig takımlarından FC Utrecht'te forma giyen 21 yaşındaki Fas asıllı futbolcu Bilal Ould-Chikh anlaşmaya varan yeşil-siyahlı takım, bu oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın eksik gördükleri bölgesine transfer yapmak için sıkı bir çalışma yürüttüklerini, bu kapsamda son olarak FC Utrecht forması giyen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Bilal Ould-Chikh ile 1,5 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Idir Ouali ile görüşmeler sonlandırıldı. Öte yandan Denizlispor Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, Cezayir asıllı Fransız kanat oyuncusu Idir Ouali'nin transferi için oyuncu ile görüşüldüğü belirtildi.

Idir Ouali'nin kulübe transferi için başlatılan sürecinin, oyuncunun Denizli'ye getirilmesi ile devam ettiği dile getirilen açıklamada, "Tarafımızca yürütülen transfer sürecinin geri kalan adımları olumsuz sonuçlanmış olup, tarafımızca sözleşmede yer alması istenen opsiyon maddesinin oyuncu tarafından kabul edilmemesi sonucu görüşmelerin sonlandırıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.