HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nda milli maç arasının ardından 4'üncü hafta karşılaşmaları başladı. Denizlispor Pazar günü Konyaspor’u konuk edecek. Ali Şansalan’ın yöneteceği karşılaşma 20.00'de başlayacak. Yeşil siyahlı ekip tam 1 ay sonra kendi evinde oynayacağı ikinci maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Oynadığı ilk 3 maçta galibiyet bulamayan ve 3 beraberlik alan Konyaspor’a karşı evinde şansı tutan Denizlispor’un kozu taraftarları olacak.

2 EKSİK VAR
Yeşil siyahlı ekipte cezalı oyuncu Tıago Lopes ile sakatlığı sonrası tam iyileşmeyen Kıbong Mbamba, maç kadrosunda yer almayacak. Sağ bek de Zeki Yavru, onun yerinde ise ortada Isaac Saacy görev yapacak.

Hasret bitiyor

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Konyaspor maçı öncesi değerlendirmede bulundu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı oynamadan geçen İldiz, maça fiziksel ve taktiksel olarak hazır olduklarını söyledi. İldiz "Bu sene takım oyunumuzu geliştirmek istiyoruz. Yeni gelen transferlerle daha iyi bir oyun izleteceğiz. Bunu 3 maçta gördük. Hücumda farklı oyuncu alternatiflerimiz var. Agresif ve tek blok halinde oynayan bir rakibe karşı sabırlı bir oyun ortaya koyacağız. Rakibe göre bu alternatifleri kullanacağız. Oyunun ve skorun hakimi olmak, taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Muhtemel kadro: Stackhowıak, Zeki, Oğuz, Sapunaru, Murawskı, Zakarya, Aısaatı, Saacky, Recep, Rodallega, Borrow

Hasret bitiyor

Hasret bitiyor