HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Süper Lig yolunda geri sayıma başlayan Denizlispor, Pazar günkü maçta Balıkesirspor’u yenip evinde ki 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Evinde ki son galibiyeti 10 Şubat’ta Altınordu’yu 1-0 yenerek alan Denizlispor, 75 gündür (2,5 ay) içerde galibiyete hasret.

Bu sezon deplasmanda ki 15 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 33 puanla, dış sahada bütün takımlardan daha fazla puan getiren Denizlispor, aynı başarıyı seyircisi önünde gösteremedi.  İçerdeki 15 maçta 29 puan toplarken, 8 galibiyet, 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Denizlispor

10 Şubat 2019’da Altınordu’yu 1-0 yendikten sonra Osmanlıspor’a 2-0 yenilen, Ümraniyespor ve Boluspor ile 0-0, Altay ile 3-3 berabere kalan yeşil siyahlılar, 4 maçtan 3 puan çıkarabildi. Seyircisi önünde gol kısırlığı da çeken yeşil siyahlılar evinde ki 4 maçta sadece 3 gol attı, 5 gole engel olamadı. Gurbette ise rakiplerini adeta gole boğan Horozlar, deplasmanda ki son 4 maçta 12 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü.

Denizlispor

Ligin ilk yarısında ki maçta 0-0 berabere kaldıkları Balıkesirspor ile Pazar günü yine zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Yücel İldiz, “İnşallah 4 maçlık hasret bitecek. Taraftarlarımız uzun süredir galibiyete hasret. Balıklesirspor maçını kazanmak, bu amaçla da anlam kazanıyor. Kazanırsak, -ki çok istiyoruz, son derece güzel bir sonuç almış olacağız. Böylelikle 7 puanlık avantajımızı da son 3 maça taşıyarak, rahatlamak istiyoruz” dedi.

Denizlispor

Denizlispor

Denizlispor

Denizlispor

Denizlispor