HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de Ümraniyespor'la sahasında 0-0 berabere kalan Denizlispor'da atılan 40 golün 30'unda imzası bulunan 4 usta ayak gol orucunda.

Son iki iç saha maçında gol sevinci yaşayamayan Horozlar'da, Recep Niyaz ve Ziya Alkurt, 5, Burak Çalık 4, Mehmet Akyüz de 3 maçtır rakip fileleri havalandıramıyor. Osmanlı yenilgisi ve Ümraniye beraberliğiyle büyük avantajı kaçıran yeşil-siyahlılar, rakipleri sevindirdi.

denizlispor

USTA AYAKLAR KAYIP
9 golle Denizlispor'un en golcü ismi olan Mehmet Akyüz, 3 haftadır sessiz. 18 Şubat'ta Eskişehir'e gol atan 33 yaşındaki golcü, Osmanlı, Elazığ ve Ümraniye maçlarını boş geçti. 7 golle skora katkı yapan Recep Niyaz, en son 26 Ocak'ta Adana Demirspor'a 2 gol atmıştı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hatay, Altınordu, Eskişehir, Osmanlı, Ümraniye maçlarında sustu.

Yine 7 golle dikkat çeken Ziya Alkurt, Recep gibi en son Adana Demirspor'a 1 gol atmıştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hatay, Eskişehir, Osmanlı, Elazığ, Ümraniye maçlarında golü unuttu.

7 golü bulunan Burak Çalık, 10 Şubat'ta Altınordu filelerini havalandırdı. 30 yaşındaki forvet, Eskişehir, Osmanlı, Elazığ ve Ümraniye maçlarında sessiz
kaldı.

denizlispor

ARTIK 9 FİNAL HAFTAMIZ VAR
Denizlispor, Ümraniye maçı sonrası sahayı üzgün terk etse de teknik direktör Yücel İldiz umutlu konuştu. İldiz, "Mücadeleden memnunum. Elbette kazanmak isterdik ama olmadı. Gençlerbirliği ile 51 puana sahibiz, çekişmeli bir lig izliyoruz. En azından ilk sırayı kaybetmemek önemliydi. Biz bu mücadelemizi devam ettireceğiz ve sezon sonunu da lider bitireceğiz. Diğer takımlar gibi çok geniş kadromuz yok. Bu tip karşılaşmalarda kaybetmemek de güzel. Artık 9 finalimiz kaldı. Dikkatli olup, hedefe ulaşacağız" dedi.

denizlispor

denizlispor