HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Spor Toto 1. Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Abalı Denizlispor, deplasmandaki üstün performansıyla dikkat çekiyor. Horoz, iç sahadaki son 4 maçta Osmanlıspor'a 2-0 kaybetti, ardından Ümraniye'yle 0-0, Altay'la 3-3 ve Boluspor'la 0-0 berabere kaldı, 9 puan kaybetti. Yeşil-siyahlılar, evindeki son galibiyetini 10 Şubat'ta Altınordu'yu 1-0'lık skorla yenerek elde etmişti.

DIŞ SAHADA EN BAŞARILI TAKIM KONUMUNDA
Abalı Denizlispor, iç sahadaki kötü performansına rağmen, deplasmandaki başarısıyla zirve yarışına damga vurdu. 6 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da Ümraniyespor'a 3-0 mağlup olan yeşil-siyahlılar, ardından çıktığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etti, 27 puan topladı. 198 gündür deplasmanda bileği bükülmeyen Horozlar, gurbette topladığı 33 puanla en başarılı takım olarak dikkat çekti.

Evinde Cömert Gurbette Kral

'ŞAMPİYONLUĞU ISKALAMAYACAĞIZ'
ABALI Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Giresunspor galibiyetinin ardından, "Kendi sahamızda kaybedip, deplasmanda kazanıyoruz" dedi.

Evinde Cömert Gurbette Kral

İldiz, "Ne yazık ki kendi sahamızda zorlanıyoruz, puan kaybediyoruz. Kaybettiğimiz bu puanları da deplasmanlarda telafi etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra 4 tane final maçımız kaldı. Kesinlikle hataya tahammülümüz yok. Bugün olduğu gibi bundan sonra kalan maçlarımızda da taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Evinde Cömert Gurbette Kral