HABERDENİZLİ.COM

Yukatel Denizlispor’un Mayıs ayı sonunda yapılacak olan olağan genel kurulu öncesinde başkanlık adaylığı konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, 3 yıldır görevde olan mevcut Başkan Ali Çetin’in aday olmayacağını açıklamasından sonra başkanlık için çeşitli isimler ortaya atılırken, beklenmedik gelişme yaşandı. Denizlispor’da 3 yıl boyunca görev yapan ve kaptanlığını da üstlenen Bahtiyar Yorulmaz, başkan adaylığını açıkladı. Tam kapanma süreci bittiğinde şu anda ikamet ettiği Bursa’dan Denizli’ye gelerek işi resmiyete dökeceğini açıklayan Yorulmaz, Yeni Asır’a yaptığı özel açıklamada köklü değişikliklere imza atacağını açıkladı.

Efsane kaptan Bahtiyar Yorulmaz, başkanlığa aday

Trabzonspor modeli getireceğiz

Daha öncede başkanlık için girişimlerde bulunduğunu ancak çeşitli vesilelerle gerçekleşmediğini hatırlatan Yorulmaz, “Hayırlısı ile başkanlığa talibim. Bilgi birikim ve spor camiasında ki çevremin de katkısı ile Denizlispor’u yeniden süper lige çıkarmak için kolları sıvayacağız. Yerli hocalar tercihimiz olacak. Denizlispor’lu eski futbolcu arkadaşları da yönetim ve kulüpte farklı görevlerde görmek isterim. Trabzonspor modeli getireceğiz. Denizlispor yabancı futbolcu çöplüğü olmayacak. Kalitesini kanıtlayan formayı kapar, parasını alır. Menajerlerin oyuncağı olmayacağız. 83 milyon borcu kabul ederim ama giden futbolcuların davalarından gelecek borçlarını mevcut yönetim ödesin. Futbolcuları elinden kaçıran mevcut yönetin değil mi?  Bu borçlar için gerekli girişimleri TF’den yapacağım” dedi.

Efsane kaptan Bahtiyar Yorulmaz, başkanlığa aday

51 maçta 17 gol attı

1983-19 86 yıllarında santrafor olarak yeşil siyahlı formayı giyen ve takım kaptanlığı da yapan 66 yaşındaki Bahtiyar Yorulmaz, 51 maçta oynadı ve 17 gol kaydetti. Genellikle hırçınlığıyla ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken 3 çocuk abası Yorulmaz, iş insanı olarak Bursa’da yaşamını sürdürmekte. 1980 yılında Bursaspor forması giyerken 30 maçta 12 golle o dönem Altay'da forma giyen Mustafa Denizli ile gol krallığını paylaştı. Yorulmaz, 5 kez A Milli Takım forması da giydi.

Efsane kaptan Bahtiyar Yorulmaz, başkanlığa aday

Efsane kaptan Bahtiyar Yorulmaz, başkanlığa aday