HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Abalı Denizlispor sahasında karşılaştığı Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olan ve 14 maçlık yenilmezlik ünvanını yitiren Denizlispor’da üzüntü hakim. Uzan bir aradan sonra yenilgi ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekibin teknik direktörü Yücel İldiz, ligin zirvesinde rakip takımında kazanmaya onadığı bir karşılaşmada kendi sahalarında olmanın avantajı ile kazanmak istediklerini ancak olmadığını söyledi.

İlk yarı fazla pozisyon olmayan ve dengeli bir ilk yarı olduğunu dile getiren İldiz, “İkinci yarının başında biraz baskı yer gibi olduk o arada maalesef hiç yapmayacağımız bir hata ile kendi ayağımızda ki topu futbolda olabilecek bir şekilde kaptırarak gol yedik ve açıkçası o gol bizi çok etkiledi. Bir anda demoralize olduk. O arada birkaç tane daha atak yedik ama ondan sonra oyunu tekrar toparlayıp ve sonuna kadar kovaladık maçı. Ama gerçekten hem direkler buna fırsat vermedi, hem de kalecileri iyi top oynadı, kutlamak lazım” dedi. 

DİREKLER İZİN VARMEDİ
Maçtan sonra oldukça üzüntülü olan İldiz, “Son saniyelerdeki gole ise artık bir şey demiyorum çünkü o gol öncesi Gökhan’ın kafa vuruşu yan direkten dönerken, akabinde kale sahası önünde topu önünde bulan kaleci Stackhowıak’ın vuruşu da üst direkten döndü. Rakibin kontra çıkışında da golü yedik. Fazla pozisyon vermeden 2-0 mağlup olmak hakikaten bize acı geldi” diye dert yandı.

DİMDİK AYAKTAYIZ
“Uzun süreden beri mağlup olmuyorduk, ancak böylesine kritik bir müsabakada mağlup olmak iyi olmadı”
diyen İldiz,  müsabaka sonrası taraftarların oyuncuları çağırıp kutlaması ve yönetim kurulunun da soyunma odasına gelip herkesi tebrik etmesinin kendilerine moral verdiğini dile getirdi.  Tecrübeli teknik adam, “Futbolda böyle günler olabiliyor. Dimdik ayaktayız ve yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 

TAKDİR KAMUOYUNUN
Hakemlerle alakalı tartışmalı pozisyonları bugüne kadar hiç yorumlamadığını kaydeden İldiz,  oyun içerisinde her iki takımdan serzenişler olduğuna vurgu yaparak,  hakem kararlarında takdiri kamuoyuna bıraktığını, maçın özeti izlediğinde, her şeyin daha doğrusunun görüleceğini sözlerine ekledi.