HABERDENİZLİ.COM / SEABAHATİN ALP (ÖZEL HABER)

Spor Toto 1.lig 23.hafta maçında Osmanlıspor’a yenilen Denizlispor 4,5 ay sonra mağlubiyetle tanışırken, 8,5 ay sonra da evinde kaybetmiş oldu. 

4 MAÇTA ÜST DİREKLER ENGEL OLDU
Osmanlıspor maçında uzatmanın son anlarında köşe vuruşu kazanan Denizlispor, çok şansızdı. Recep’in köşe atışından gelen topunda, Gökhan’ın altıpas köşesinden kafa vuruşu yan direkten dönerken, kale sahası içinde dönen topa dokunan kaleci Stackhowıak’ın vuruşunda top bu kez üst direkten döndü.  

ALPEREN DİREĞE NİŞANLADI
22.hafta maçında Eskişehirspor maçına konuk olan Horozlar, 1-0 yenik durumda iken 2.yarı kaleci Melih’in elinden kaçırdığı topa, kale sahası ön çizgisi üzerinde Alperen kafa ile vurdu. Top üst direkten döndü. Kaleci topu kontrol etti.

RECEP ÜST DİREĞE NİŞANLADI
21.hafta Altınordu’yu ağırlayan ve maçı 1-0 kazanan Denizlispor, ilk yarıda skor 0-0 iken Bırak Çalık’ın soldan ortasında topla penaltı noktası yakınlarında buluşan Recep Niyaz’ın vuruşunda kaleci Erce’yi geçen top üst direkten oyun alanına döndü.

MEHMET AKYÜZ ÜST DİREĞİ GEÇEMEDİ
19.hafta Adana Demirspor’u konuk eden Denizlispor, karşılaşmanın ilk yarısı skor 0-0 iken yine direklere takıldı. Aıssatı’nın sağdan ortasında Mehmet Akyüz’ün kafa vuruşu üst direkten döndü.