HABERDENİZLİ.COM

Denizlispor yönetimi, kulübün 51. yılını 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen pasta kesme programında kutladı.

Düzenlenen kutlama programına Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, Asbaşkan Taner Atilla ve taraftarlar katıldı. Burada Başkan Zolan’a Denizlispor atkısı hediye eden taraftarlar toplu fotoğraf çektirdi. Kulübün 51. yıl dönümü pastasını Başkan Zolan, Başkan Üstek ve Asbaşkan Atilla ile birlikte kesti. Daha sonra bir grup taraftarın Başkan Zolan’a tepki gösterilmesine karşı çıkan yönetim ile taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı.

Başkan Zolan’ın Denizlispor’a her zaman desteğinin olduğunu kaydeden Asbaşkan Taner Atilla, yapılanın saygısızlık olduğunu ve hareketi kınadığını belirtti.

Yapılan hareketin saygısızlık olduğunu ifade eden Atilla, bu kişileri buraya gönderenleri kınadığını kaydetti. Atilla, “Yaş pastamızı kestik ama birkaç arkadaş böyle maalesef protestoya yakın bir serzenişte bulundular, üzüldük. Açıkçası bunu kınıyorum. Çünkü sizin bir Osman beyle hiçbir sorununuz olamaz, iki bu şehrin büyükşehir belediye başkanıdır, üç Osman bey olmazsa bu kulüp asla nefes alamaz. Ne olursa olsun bunun farkında olaraktan eğer Denizlispor’a fayda sağlayacaksa Denizlispor’un lehine bir şeyler düşüneceksek orada buradan hareket etmemiz lazım. Biz asıl o gönderenleri kınıyoruz, ondan sonrada bu saygısızlığı yapıp burada bu hareketleri yapanları kınıyoruz. Açık söylüyorum Denizlispor bu mantıkla hiçbir yere varamaz, Denizlispor bu kişilerle hiçbir yere varamaz. Denizlispor makamları küstürerekten hiçbir yere varamaz. Bu makamlarla Denizlispor bir araya gelecek. Bu makamların önderliğinde Denizlispor planlamalar yapacak. Denizlispor ancak bu makamların önderliğinde yol alacak, halkıyla, taraftarlarıyla bütünleşecek. İşte bu mantıklar olduğu sürece maalesef biz daha 300, 500, bin kişiye ancak oynarız” diye konuştu.

Gerginliğin ardından taraftarlar, meşaleler yakarak 51. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, takımları lehinde sloganlar attı, marşlar söyledi. Kutlamaların ardından yaklaşık 150 taraftar olaysız bir şekilde dağıldı.