HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Yeşil siyahlı yönetim Süper Lig için adeta teyakkuza geçerken, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da yeni kulüp binası tadilatı ve stat yenileme çalışmaları için kolları sıvadı.
24 Milyon harcadıklarını ve kulübün borcunun 45 milyon lira olduğunu açıklayan Başkan Ali Çetin, bu yaz tatil yapmayacaklarını ve Süper Lig hazırlıklarının tam gaz devam edeceğini söyledi.  Çetin, “Hafta başı 2,5 saat süren Süper Lig Kulüpler birliği toplantısındaydım. Süper Lig kanunları daha sert. Salı günü Kulüpler Birliği Avukatı ve Genel sekreteri Denizli’ye gelip kulüp olarak yönetime ve çalışanlara eğitim verecek. Gelir giderleri ve Süper Lig’de ki işleyişleri anlatacaklar. Kulüpler Birliği’nin de sponsorluk anlaşmaları da var. Şimdiden 200 bin lira bir para aldık kulüpler birliğinden. 3-5 saat kulüpte eğitim verecekler” dedi.

denizlispor

24 MİLYON HARCADIK

Başkan Çetin’in açıklamaları şöyle: “ Bu sezon  24 milyon harcadık. 11 milyon yönetim olarak koyduk. Denizli sahip çıktı bize aile olduk. 45 milyona yakın borcumuz var. TFF’den kötü haberimiz var. TFF’den gelecek paradan 4 milyon dolar eksik gelecek gibi gözüküyor ama mücadelesi vereceğiz. Bazı kulüpler yayıncı kuruluştan geçen dönemlerde 4’er milyon fazla para almış. Bizim suçumuz, günahımız ne? dedik. Hakkımızı arayacağız. Buna tahammülümüz yok. Defalarca Nihat Özdemir bey’le görüştüm. ‘Haklısınız’ dedi.  Toplam 80 milyon dolar fazla verilmiş. Alan kulüplerin geri ödemeleri, gerekiyormuş. O yüzden alanlardan kesilecekmiş. ‘Bizim bunda suçumuz yok’ dedik. Almadığımız paranın nesini ödeyelim. Hakkımızı yedirmeyiz”

denizlispor

ABDÜLKERİM’İ BONSERVİSİ İLE ALAMAYIZ

Başkan Çetin, sezon başı Konyaspor’dan yeşil siyahlı takıma kiralık olarak gelen ve başarılı bir sezon geçiren Abdülkerim Bardakçı’nın Konyaspor’a geri döndüğünü belirterek, “Abdülkerim büyük olasılık gelecek sezon bizle olmayacak. Ön görüşme yaptık kendisiyle. Hem bonservisine hem kendisine para veremeyiz. Bonservisine cüzi bir şeyler isterlerse alırız. O bölgede sözleşmesi olan Oğuz oynayacak gibi gözüküyor” dedi. Kadromuzu 24-25 futbolcudan oluşturacağız. 28 kişilik kadroyu altyapıdan futbolcularla tamamlarız” diye konuştu.